Week #122 | De dag waarvan wij wisten dat hij ooit zou komen 🎉


Op dit moment kun je mij opvegen, het was een heel heftig weekend, vandaar mij late blog, maar we zijn verhuisd! Nu ik dit typ klinkt het nog onwerkelijk en dat gaat het voorlopig ook nog wel zijn, maar met veel hulp zijn wij afgelopen zaterdag eindelijk ons nieuwe huis ingetrokken.

Donderdag nog snel even mijn onze dochters naar de Beekse Bergen geweest, want het gaat voor hen natuurlijk ook een gekke tijd worden. Andere omgeving, nieuwe kamer en even een ander ritme. Was een heerlijke ochtend en ’s middags weer over tot de orde van de dag….dozen inpakken 😊 en marktplaats vullen.

Zie hierboven de marktplaats parels van ons oude adres 🤣🤣🤣🤣

Je denkt dat je een verhuizing goed hebt voorbereid, maar het valt toch altijd tegen. Tijdens het inpakken dacht ik dat alles voorspoedig ging, maar die laatste paar spullen, daar gaat dan toch net iets teveel tijd in zitten. De hele week zijn we bezig geweest met het inpakken van onze spullen en uiteindelijk waren we vrijdagavond laat klaar. Vrijdagochtend ben ik met mijn zusje en een schoonmaakteam het nieuwe huis gaan poetsen en dat was aan het einde van de dag klaar. De laatste dozen nog ingepakt, onze dochter naar opa en oma gebracht en dan de laatste keer slapen aan de Witveen.

De volgende ochtend schrok ik al voor de wekker wakker, want je slaapt toch niet helemaal lekker als je weet dat er een groep mannen om 7:45uur voor je deur staan om te gaan verhuizen. Na een paar offertes te hebben opgevraagd hebben wij gekozen voor de vrachtpatser, een nette partij uit Breda met sterke en leuke mannen die ons zaterdag gingen helpen met het verhuizen van al onze spullen. Het is echt on-ge-lofelijk wat je in een paar jaar allemaal samen hebt verzameld. Na een kopje koffie van mijn lieve buurvrouw, ik had het koffiezetapparaat al verplaatst naar de Aalberselaan 🤦🏼‍♀️, (dank je Marianne❤️)gingen ze volle bak aan de slag. En deze mannen kunnen sjouwen….Ze hebben onze hele huisraad in 2 vrachtwagens kunnen vervoeren, best een goed ruimtelijk inzicht heb je dan of je was super goed in Tetris vroeger.

Rond 11;00uur zijn ze vertrokken naar ons nieuwe adres en daar hebben wij ze opgewacht met worstenbroodjes en wat te drinken….hier gelukkig wél koffie 🤣. Alle deze waarin voorzien van een kamernummer, dus dat ging redelijk vlot. Voor de meubels heb ik in de deuropening aanwijzingen gegeven met Florine in de draagzak. Toch wel heel handig zo’n ding. Na alles op de juiste plek te hebben gezet waren ze zo rond 15:00uur klaar. Wat een verademing! Nu kon het uitpakken beginnen en dat hebben we ook direct gedaan. Rond 17:00uur stonden de eerste borrelaars voor de deur en hebben we lekker de boel de boel gelaten en hebben we heerlijk met vrienden en familie geproost op ons nieuwe huis! Wat bijzonder, na zo’n lange tijd, om het uiteindelijk aan iedereen te kunnen laten zien.

Foto’s heb ik deze week en dit weekend niet veel gemaakt, ik was gewoon echt even té druk met alles rondom het huis, maar er volgt snel een update!

Morgen is het maandag en dan gaan we weer over tot de orde van de dag. Ik ga ons huurhuis opleverklaar maken en in het nieuwe huis hebben we ook nog flink wat afspraken staan voor het opleveren van verschillende zaken. Nog genoeg te doen dus! En dan nu….hopelijk slapen….onze dochter moet écht heel erg wennen aan haar nieuwe kamer en het was dan ook een redelijk helse eerste nacht. Ik ben benieuwd wat deze nacht ons gaat brengen😅.

Slaap lekker 🙌🏻https://droomhuis24.nl/mijn-project/week-122-de-dag-waarvan-wij-wisten-dat-hij-ooit-zou-komen-%F0%9F%8E%89/