Dit zijn een paar van de leukste karaokebarren van Amsterdam


Er gaat af en toe niks boven een avond je stem eens goed schor schreeuwen. Where else dan in een karaokebar ga je dat nou eens op een goede manier doen? In Amsterdam zijn er een aantal vette karaokebarren waar je vanavond nog jouw favoriete nummers met vrienden kan meeblèren. Wij geven je een lijst van de must-go plekken die je zeker niet wilt missen.

Geen sterren van de hemel zingen, gewoon lekker gillen: wie wil dat nou niet?

Karaoke in Amsterdam

De meeste van ons zijn zeker niet vies van een foute avond vol karaoke. In Amsterdam stikt het dan ook van de karaokebarren waar je heen kan. Op elk tijdstip, op elke dag: er is voor ieder wat wils.

The Duke of Tokyo

The Duke of Tokyo zit in de Reguliersdwarsstraat en brengt de Japanse karaokebar naar Amsterdam. Met tal aan verschillende kamers – met biertaps in de kamers zelf – ben je een hele avond zoet. Heb je geen zin om in een kamertje te zitten? De bar voorin staat ook altijd ramvol en is dé ideale plek voor een avond uit.

Casablanca

Casablanca, gelegen op de Zeedijk, is een van de bekendste karaokebarren die Amsterdam kent. Een hele kroeg meekrijgen met het zingen lukt zeker in deze toko. Vanaf woensdagavond staat de bar tot het einde van het weekend op stelten.

Bar Karakter

Dé karaokebar van Amsterdam-west. Bar Karakter bestaat net zoals The Duke of Tokyo uit verschillende kamers waar je drie tot vijfeneenhalf uur kan vertoeven. Met keuze uit meer dan 2000 nummers ben je ook wel een lange tijd zoet.

Karaokebar 24K

Dit zit naast het Rembrandtsplein, karaokebar 24K de plek waar je na het stappen nog even in kan duiken. Klein maar fijn is de bar, dus de kroeg meekrijgen met het zingen van een nummer is zo gedaan.

Los bij Jos

Je ziet het al aan de naam, bij deze karaokebar ga je los. Bij Jos. Wie is Jos? De bar is niet al te groot, dus maakt Los bij Jos het ook mogelijk om de bar volledig af te huren met een grote groep vrienden – leuk idee voor als je wat te vieren hebt of gewoon zin hebt in een spontaan feest.

Doen in Dubai: laat je verrassen door de charmes van het oude Dubai

Reageer op artikel:

Zin in een avond zingen en swingen? Dit zijn de leukste karaokebarren van Amsterdam

https://www.nsmbl.nl/dit-zijn-de-leukste-karaokebarren-in-amsterdam/