Win twee uur varen met Salonboot De Liefde t.w.v. €900


Willen jullie de liefde bezegelen op het water van de Amsterdamse grachten, een geweldige fotoshoot houden, of met een intiem gezelschap rondvaren? Maak kans op een rondvaart in Salonboot De Liefde van twee uur lang voor jullie en maximaal tien gasten!

Win twee uur varen met Salonboot De Liefde t.w.v. €900

Maak nu kans op een vaartocht om op een bijzondere manier de liefde te vieren. Jullie worden ontvangen met een glas prosecco en er zijn een schipper en een host aanwezig.

Smidtje Luxury Cruises is gespecialiseerd in bijzondere en luxe vaartochten waaronder ook bruiloften en huwelijksceremonies. Een vaartocht bij ’t Smidtje staat garant voor een onvergetelijke dag op het water in Amsterdam of Haarlem! Een huwelijksceremonie aan boord, een transfer tussen verschillende locaties, of het feest na afloop: het is allemaal mogelijk en de organisatie kan volledig aan ‘t Smidtje overgelaten worden. ‘De Liefde’ is een prachtig gerestaureerde salonboot met moderne updates. Zo vaart de Liefde elektrisch en heeft een bar aan boord. Het authentieke karakter is behouden gebleven, zoals het open achterbalkon.

www.smidtje.nl

Win twee uur varen met Salonboot De Liefde t.w.v. €900

Foto: ’t Smidtje, Salonboot De Liefde

Vul het formulier in en maak kans

Deze onvergetelijke ervaring staat op je te wachten! Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina vol toffe prijzen van onze winweken!

Let wel op; meedoen met deze winactie kan van 4 tot en met 10 augustus. Dus wees er snel bij als je kans wil maken op deze vaartocht. Beschikbare data in overleg, niet op feestdagen en in de avonduren.

Gewonnen? Dan nemen wij contact met je op.https://www.bruidenbruidegom.nl/magazine/prijsvragen/win-varen-met-salonboot-de-liefde/