Op deze website vind jij de perfecte Eras Tour-outfitsBritta van Aggele


Fashion


Vandaag

Leestijd: 2 minuten

Heb jij “The Great War” overleefd? Afgelopen woensdag was het eindelijk zover. Toen vond de kaartenverkoop van The Eras Tour van Taylor Swift plaats. Als jij kaarten hebt weten te scoren heb je veel geluk gehad, want de verkoop was echt te vergelijken met The Hunger Games. Als het je gelukt is ben je vast al aan het nadenken over welke outfit je wilt gaan dragen tijdens het concert. Gelukkig is er een fan die een speciale website heeft ontworpen waarop jij alle inspiratie voor de perfecte Eras Tour-outfits kunt vinden.

Er zijn outfits te vinden voor elke Era!

Taylor Swift

Het concert van Taylor Swift gaat al maanden compleet viraal op TikTok. Niet zo gek natuurlijk, want de tour waar de zangeres nu mee bezig is houdt zowel oude als nieuwe Swifties in hun greep. Tijdens de zogeheten Eras Tour zingt Taylor Swift namelijk nummers van haar 10 albums en wij kennen ze allemaal al uit ons hoofd. Jij ook?

Naast het feit dat Taylor Swift nu bijna dagelijks met haar grote passie muziek bezig is, zit de zangeres op andere plekken in haar leven ook niet stil. Zo werd de zangeres al meerdere keren gespot met zanger Matty Healy. Toch leek deze relatie ook weer net zo snel over te zijn als die begon.

$$$ – Dit verdient Taylor Swift met haar Eras Tour

Eras Tour-outfits

Als jij dit artikel leest is de kans groot dat je kaarten hebt gescoord voor The Eras Tour van Taylor Swift. Niet gelukt? Dan kan je altijd nog net als deze fan gaan werken in het stadion tijdens het event. Hoe dan ook, als jij bij hét concert van 2024 aanwezig bent is het tijd om na te gaan denken over jouw outfit. Op TikTok is namelijk te zien dat fans nogal uitpakken als het op hun outfit voor The Eras Tour aankomt.

Veel fans kiezen één van The Eras en inspireren daar hun outfit op. Nu kan je zelf op het internet gaan rondspeuren, maar wij zijn een superfan tegengekomen op TikTok die een website heeft ontwikkeld waar je alle outfit-inspiratie die je maar nodig hebt op kunt vinden. Haar site heet www.erastourwardrobe.com en je vindt hier veel verschillende outfits per Era. Hoe handig!!!

@eras.tour.wardrobe

#taylorswift #taylorswifterastour #erastour #taylorswiftoutfits #taylorswiftoutfitsinspo #taylorswiftoutfitideas #erastouroutfits #erastouroutfitideas #erastouroutfitinspo #midnights #evermore #folklore #lover #reputation #1989 #red #speaknow #fearless

♬ original sound – The Eras Tour Wardrobe

Wacht, wat? Vriend Taylor Swift zoent mannelijke beveiliger in Denemarken

Voor welke Era kies jij?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen… toch?! Elke vrijdag in je mailbox.
Vorige

Reageer op artikel:

Taylor Swift tickets gescoord? Op deze website vind jij de perfecte Eras Tour-outfits

Sluiten

https://www.nsmbl.nl/taylor-swift-eras-tour-outfits/