Meghan Trainor deelt ontmoeting tussen haar twee zoontjes


Meghan Trainor is moeder en iedereen mag het weten. Natuurlijk was de Amerikaanse zangeres dat al eventjes toen haar eerste zoontje Riley geboren werd. Het schattige jongetje is inmiddels twee jaar oud, en Meghan bleek al snel klaar te zijn voor een tweede en dat lukte gelukkig ook. Vorige week beviel ze van haar tweede zoontje Barry en haar twee boys moeten elkaar natuurlijk ook ontmoeten. Niet dat Barry daar veel van meekrijgt natuurlijk, maar voor haar tweejarige Riley is het heel wat.

En daar maakt ze natuurlijk een video van.

Meghan Trainor deelt aandoenlijke video van ontmoeting tussen haar twee zoontjes

Meghan Trainor is al jaren samen met acteur Daryl Sabara en samen hebben ze één zoon, Riley. De bevalling toen was vrij traumatisch voor haar en ook de periode na de bevalling was niet makkelijk. Riley sliep soms bijna een week aan een stuk door en dat is natuurlijk zorgwekkend, maar Meghan kreeg daar zelf de schuld van. “Ze zeiden dat zoiets soms kan gebeuren en dat het te maken had met het feit dat ik aan antidepressiva zat.” Dat we weten dat het ziekenhuis in Amerika niet altijd vol empathie zit, dat zagen we laatst ook in de documentaire Taking Care Of Maya.

Inmiddels gaat het goed met Meghan en Riley én is daar nu nog de kleine Barry bij. Meghan is naast zangeres ook een ware TikTok-sensatie en deelt daarom natuurlijk de ins-en outs van haar nieuwe leven als moeder van twee. Daar hoort ook deze veel te lieve ontmoeting bij. Bekijk ‘m hieronder:

@meghantrainor

Barry Bruce Trainor was born on July 1st 2023 at 8lbs 7oz 🐻💙 Riley is so gentle, sweet, and absolutely in love with his new best friend 😭🥰 #csection #transversebaby #newborn

♬ Jacob and the Stone – Emile Mosseri

Je ziet dat Riley meteen al de baby wil vasthouden, iets wat natuurlijk nog niet echt lekker gaat. Maar, dat komt vanzelf. Het is in elk geval een heel lief gezinnetje en laten we hopen dat Meghan nu meer kan genieten van haar kraamtijd.

Kylie Jenner vist casual een Rolex van 41 duizend dollar uit haar tas tijdens een ‘what’s in my bag’-video

Reageer op artikel:

Meghan Trainor deelt aandoenlijke video van ontmoeting tussen haar twee zoontjes

https://www.nsmbl.nl/meghan-trainor-ontmoeting/