Bruiloft cadeaulijst als ideale cadeautip op de trouwuitnodiging


Gaan jullie binnenkort de trouwuitnodigingen versturen? De meeste bruidsparen vergeten vooraf na te denken over hun wensen voor de bruiloft. Je ziet soms het symbool van een envelop als cadeautip op de bruiloft uitnodiging staan, maar geld cadeau vragen is eigenlijk best een beetje ongemakkelijk. Veel bruidsparen kiezen daarom voor de app Boon & Bliss. Hiermee geven de gasten niet zo maar geld cadeau, maar dragen ze bij aan het realiseren van de dromen van het bruidspaar. En het delen van deze cadeaulijst met de gasten op de bruiloft? Lees snel verder om te ontdekken hoe je dat gemakkelijk via de trouwuitnodiging kunt doen! 

De gasten willen jullie waarschijnlijk graag verrassen met een leuk cadeau, maar het kan soms lastig zijn om in te schatten wat het bruidspaar zou willen hebben. Veel bruidsparen krijgen goedbedoelde cadeaus die uiteindelijk op zolder eindigen. Cadeaubonnen lijken misschien een goed alternatief, maar ook die belanden vaak in de keukenla en verlopen voor jullie er iets leuks van hebben kunnen kopen. Geld als cadeautip (vaak aangegeven met een symbool van een envelop op de trouwkaart) kan hier een oplossing voor zijn, maar echt een leuk huwelijkscadeau is dit niet.

Boon & Bliss biedt een mooi alternatief, dit is namelijk dé app voor bruiloft cadeaus. In plaats van een fysiek cadeau kunnen de gasten een bijdrage leveren aan jullie dromen. Op deze manier krijgen jullie cadeaus waar jullie écht blij van worden en hebben ook de gasten het gevoel iets waardevols te geven. Bovendien levert dit geen onnodige spullen op, maar krijgen jullie een memorabel en duurzaam cadeau waar jullie nog lang plezier van zullen hebben.

Digitaal verlanglijstje maken met jullie dromen

Met Boon & Bliss kun je al jullie dromen omzetten in een digitaal verlanglijstje. Samen kunnen jullie een lijst opstellen van cadeaus of belevenissen waar jullie al lang van dromen. De gasten kunnen vervolgens zelf kiezen hoeveel ze bij willen dragen aan deze droomcadeaus. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden en het is een leuke manier om geld bij te dragen aan echt memorabele cadeaus. Klinkt goed toch?

Leuke bruiloft cadeaus als voorbeeld voor je cadeaulijst

Als bruidspaar kun je heel gemakkelijk de app van Boon & Bliss downloaden. Vervolgens kun je jullie online cadeaulijst vullen met alles waar jullie maar van dromen. Kun je wel wat inspiratie gebruiken als voorbeeld voor jullie cadeaulijst? Denk vooral groot, het is immers jullie bruiloft!

Vroeger kregen bruidsparen vaak een complete uitzet cadeau voor hun huwelijk. Tegenwoordig is dit meestal niet meer nodig, maar het is natuurlijk wel leuk om een betekenisvol cadeau voor in huis op jullie bruiloft cadeaulijst te zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe nieuw bed voor de wittebroodsweken of een mooi schilderij voor in de woonkamer? En gaan jullie na de bruiloft op huwelijksreis? Bijvoorbeeld op safari in Zuid-Afrika of een ontspannen vakantie op de Malediven? Dan is het een leuk idee om de gasten een bijdrage te laten leveren aan deze bijzondere reis. Verdeel jullie honeymoon in verschillende onderdelen, zoals de vliegreis, hotelovernachtingen en excursies die jullie willen boeken. De gasten kunnen vervolgens zelf kiezen aan welk onderdeel ze willen bijdragen.

Jullie online bruiloft cadeaulijst met de gasten delen via de trouwuitnodiging

Hebben jullie een lijstje met dromen samengesteld? Dan is het tijd om jullie cadeaulijst met de gasten te delen. Dit kun je het best doen via de trouwuitnodiging, op deze manier kunnen jullie alle gasten namelijk gemakkelijk bereiken. Een handige manier om jullie cadeaulijst te delen is via een QR-code. De gasten kunnen deze QR-code scannen en zo heel gemakkelijk bijdragen aan jullie droomcadeaus. Hiervoor hoeven ze zelf niet eens de app te downloaden, jullie cadeaupagina opent gewoon in de browser. Op deze manier kost het maar 2 minuten om een waardevolle bijdrage te leveren aan jullie dromen.

De QR-code verloopt niet, dus jullie kunnen hem een aantal maanden voor de bruiloft al naar de gasten versturen. Zijn er gasten die toch niet op jullie huwelijk aanwezig kunnen zijn? Ook zij vinden het misschien wel fijn om iets cadeau te kunnen geven via de QR-code. Overigens kunnen jullie de cadeaulijst nog gemakkelijk aanpassen. Dus ook als de gasten de link al hebben ontvangen, kunnen jullie nog nieuwe dromen aanmaken of bestaande dromen aanpassen. Zijn jullie uitnodigingen al gedrukt? Dan loont het nog steeds om een online cadeaulijst samen te stellen. Je kunt de link of QR-code los naar de gasten versturen zodra ze vragen wat jullie wensen zijn voor de bruiloft.

Dromen in vervulling laten gaan

Als de gasten een bijdrage hebben geleverd kunnen ze hun cadeau nog persoonlijker maken door een videoboodschap toe te voegen. Na afloop worden alle videoboodschappen samengevoegd zodat jullie er nog jaren van kunnen genieten. Jullie blijven als bruidspaar gemakkelijk op de hoogte van alle bijdragen, je krijgt namelijk meteen een berichtje wanneer er geld binnen komt. Wil je liever dat het nog even een verrassing blijft? Vraag dan aan jullie ceremoniemeester om de app in te stellen.

En het geld? Dat wordt gewoon op jullie rekening gestort zodat jullie het uit kunnen geven zoals jullie willen, wel zo fijn! Veranderen jullie toch nog van gedachten? Dan is het dus ook mogelijk om toch iets anders te kopen als cadeau voor de bruiloft. Je kunt de gasten achteraf bedanken voor hun bijdrage en ze op de hoogte brengen van wat jullie precies met het geld hebben gedaan. Geven jullie het geld bijvoorbeeld uit tijdens de huwelijksreis? Vergeet dan niet om een paar mooie foto’s te maken. Een leuke manier om in verbinding met jullie gasten te blijven!

Start met jullie eigen dromen in een cadeaulijst op de trouwuitnodiging

Willen jullie binnenkort de trouwuitnodigingen naar jullie gasten versturen? Zorg dan dat je nu vast start met jullie eigen droomlijst. Elk jaar kiezen steeds meer bruidsparen voor digitale cadeaulijsten – dat wordt de nieuwe norm. Door dit vooraf goed te regelen, voorkom je veel vragen van de gasten en vooral veel ongewenste cadeaus. Zodra je jullie cadeaulijst hebt opgesteld, kun je een QR-code op de trouwkaart zetten. Dit ziet er niet alleen strak en modern uit, het werkt ook nog eens heel gemakkelijk. Begin daarom vandaag nog met jullie cadeaulijst maken bij Boon & Bliss!https://bruiloftinspiratie.nl/bruiloft-cadeaulijst-trouwuitnodiging/