Een mooie keuken, maar dan slim gekocht


Gladde oppervlaktes. Lades die geruisloos sluiten door middel van softclose. Mooie bovenkasten voorzien van extra planken en verlichting. Die marmerlook achterwand, of misschien wel dat kookeiland. Je droomt al zo lang van een fijne en mooie nieuwe keuken in je huis. Die keuken? Die is ondertussen echt nodig maar je spaarrekening zegt dat je nog moet doorsparen. Dat is even een tegenvaller. Maar alvast oriënteren kan natuurlijk altijd. Op de vele sites die er zijn kun je verschillende keukens vinden. En als je de maten weet kan je vaak gebruikmaken van een heuse ontwerptool zodat je je lekker kunt uitleven met het ontwerpen van je keuken. 

Showroom

Wil je liever gelijk kijken naar alle materialen en mogelijkheden, dan zou je een van de vele showrooms kunnen bezoeken. Daar staan verschillende keukens opgesteld zodat je de kleuren kunt bekijken en de sfeer kunt proeven. Ook zijn er vaak kleur en materiaal stalen, mocht je liever een andere kleur of structuur willen zien. Extra inspiratie opdoen voor je eigen keuken is natuurlijk ook een optie. Het mooie van de showroomkeukens is dat ze worden aangeboden met aantrekkelijke kortingen. En dat is het moment waarop jij enorm kan besparen op jouw nieuwe keuken. Omdat het assortiment verandert, is er altijd wel een showroomkeuken die je aanspreekt. Wat veel mensen niet weten is dat je bij de grotere keukenzaken een showroomkeuken nog naar eigen wens kan aanpassen. Vraag een adviseur in de winkel naar de mogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Apparatuur

In een showroom staan altijd keukens voorzien van de modernste apparatuur. Dus een vaatwasmachine of kookplaat kiezen hoeft dan niet. Een moderne oven of geïntegreerde afzuigkap is toch wel heel erg mooi. Zie je nu net een keuken die je aanspreekt maar hij is te klein? Dan is het gewoon mogelijk deze uit te breiden naar een groter formaat. Tegen een meerprijs natuurlijk. Zoek je een kleinere keuken? Die zijn er natuurlijk ook en ook deze zijn in overleg aan te passen aan het formaat dat in jouw huis past. En wil je bepaalde apparatuur er niet bij hebben dan kun je dat gewoon aangeven. Zeker als je net een nieuwe koelkast hebt gekocht. Dat scheelt weer in de kosten. 

Inpakken en bezorgen

De adviseurs in de showroom helpen je graag en zorgen dat de keuken helemaal naar je zin is. Ook bij een afgeprijsde keuken uit de showroom. Heb je een keuken uitgekozen en is deze helemaal naar je smaak samengesteld? Dan wordt de keuken in overleg op een bepaalde datum bij je thuisbezorgd. Vaak kun je via de verkoper een vakman regelen die je keuken installeert. Zorg er dan wel voor dat jouw oude keuken al is verwijderd of dat men dat ook voor je doet. Hier zitten vaak wel extra kosten aan. Maar dan staat hij wel heel snel en kun je eindelijk genieten van je heel slim aangekochte nieuwe keuken.https://www.woonlovers.nl/een-mooie-keuken-maar-dan-slim-gekocht/