in deze iconische club vierde Camila Cabello haar releaseparty


Zeg je BACARDÍ, dan zeg je feest. In de afgelopen jaren heeft het rummerk al meerdere keren bewezen dat zij een goed feestje kunnen vieren. Zo gingen we met hen naar Amsterdam Open Air en wagen we altijd een dansje in de Haciënda op Lowlands. Maar deze week was de eerste keer dat we naar het buitenland gingen voor een feestje met BACARDÍ.

NSMBL’s Karlijn trok samen met content creator en BACARDÍ ambassadeur Ashlee Janelle naar Londen voor de releaseparty van het album C, XOXO van Camila Cabello, de wereldwijde ambassadeur van BACARDÍ.

Met BACARDÍ naar Londen voor de releaseparty van C,XOXO

Even naar Londen vliegen om Camila Cabello te spotten in één van ‘s werelds meest exclusieve clubs. Ik voel me gezegd dat ik dat mijn ‘perks of the job’ mag noemen. Afgelopen dinsdag vloog ik samen met Ashlee Janelle naar Londen voor de releaseparty van het album C, XOXO gehost door BACARDÍ in The Box. En toen ik dat op de planning zag staan, was ik meteen verkocht.

Eenmaal in Londen aangekomen, was het tijd om in te checken bij The Mandrake Hotel. Dikke tip, als je nog op zoek bent naar een fijn verblijf in Londen. We startten de avond met een rum tasting in de Waeska Bar, de gerenommeerde bar in het hotel. Naast een acht jaar oude rum van BACARDÍ, proefden we ook de klassieke mojito en de Bird of Paradise Cocktail, wat een verfijnde twist op de Pina Colada is

Na de tasting was het tijd voor een Mexicaans diner bij La Bodega Negra, om vervolgens naar The Box te lopen. De stemming zat er al lekker in en iedereen was exited voor wat de avond ging brengen. Tot zover was het al een heerlijke dag en dat kan in een club als The Box (die inmiddels een cultstatus heeft) alleen nog maar beter worden.

Waarom is The Box zo’n ding?

Wie invested is in het buitenlandse nachtleven, die heeft weleens van club The Box gehoord. The Box in Londen heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest exclusieve en controversiële nachtclubs in de stad. De club staat bekend om zijn strenge deurbeleid en exclusieve gastenlijst, wat de mystiek rondom de club vergroot.

Als het je lukt om binnen te komen, staat je wat te wachten. De club biedt nachtelijke burlesque- en cabaretshows die vaak grensverleggend zijn. Tel daar een iconisch interieur en een publiek vol celebrities bij op en je hebt een iconische nachtclub. Niet gek dus, dat er iedere avond een dikke rij voor de deur staat. En des te fijner dat we dankzij deze releaseparty van Camila en BACARDÍ een kijkje kunnen nemen in de club zonder uren in de rij te staan.

Recap van het feest

Vers van haar debuut op Glastonbury vierden Camila Cabello en BACARDÍ Rum dinsdag Cabello’s nieuwe album ‘C,XOXO’. Er waren veel bekende aanwezigen, waaronder Layton Williams, Daisy Lowe, Tigerlily Taylor, Joe Baggs en Antigoni Buxton.

De sfeer zat er meteen lekker in. Mede door de ‘I Luv It Punch’ (recept vind je hier) die samen met Camila is gemaakt. Voorspelling van mij: dit wordt het drankje van de zomer. Daarnaast konden we ook genieten van eten van Supernova, een van de populairste burger restaurants van Londen. Echt een feestje naar mijn hart.

Maar even over de vibe, want die zat er lekker in. The Box did not dissapoint. Eenmaal binnen werd duidelijk dat dit niet een club is zoals je gewend bent in grote steden, maar dat deze echt een karakter heeft. Denk Great Gatsby meets Burleque. Er was een podium, een grote koepel (waar danseressen in hingen) en een catwalk. Die laatste bleef niet leeg, want bekendheden als Kofi Case en Yasmin Finney eigenden ‘m toe met hun betoverende moves.

Een geslaagde avond dus, waardoor wij alleen nog maar meer zin hebben in het volgende BACARDÍ feestje. Speaking of, de volgende is op Lowlands. Zien we je daar?

https://www.nsmbl.nl/met-bacardi-naar-londen-in-deze-iconische-club-vierde-camila-cabello-haar-releaseparty/