Drie keer stijlvol je TV in de kamer plaatsen


Een moderne woonkamer is niet af zonder een mooie TV. Sterker nog: de meeste woonkamers zijn gecentreerd rondom de TV. Vaak bestaat een woonkamer uit een gedeelte waar een tafel staat en een zithoek waar alle stoelen en banken zo gericht zijn dat je de TV goed kan zien. In die zin zorgde de opkomst van de TV voor een revolutie in hoe wij onze woonkamers inrichten. Waar TV’s vroeger vaak op een kastje stonden zijn de meeste TV’s tegenwoordig aan de muur bevestigd, bijvoorbeeld met een TV beugel draaibaar. Vind jij jouw TV afdoen aan je interieur, maar wil je toch na een lange werkdag van je favoriete serie kunnen genieten? We delen in dit artikel drie tips om je TV een subtiele plaats in de woonkamer te geven.

Inbouwen

Met een verbouwing kun je ervoor kiezen om een inbouw in de muur te maken die ongeveer zo groot is als jouw TV. Maak de inbouw diep genoeg zodat het scherm of de TV beugel ook ruimte genoeg heeft. Een ingebouwde TV is niet onzichtbaar, maar maakt wel dat je TV iets minder pontificaal in de ruimte aanwezig is.

Achter deurtjes

Ook een optie: Koop een mooie kast waar je de TV in kan zetten, een ingebouwde kast is eventueel ook een optie. Op de momenten dat je TV kijkt laat je de deurtjes van het kastje open. Op de momenten dat je bijvoorbeeld bezoek ontvangt en de ruimte een gezellige sfeer wilt geven, doe je de kastjes weer dicht.

Aan het plafond

Deze optie is minder geschikt voor de woonkamer, maar kan bijvoorbeeld heel stijlvol ogen in een slaapkamer. Kijk jij graag TV vanuit bed? Wat dacht je ervan om je TV op te hangen aan het plafond. Op die manier is je TV wat meer uit het zicht en kun je lekker je favoriete programma kijken terwijl je op je rug ligt. Kortom: kijk je graag TV, maar vind je zo’n apparaat afbreuk doen aan je interieur: er zijn voldoende mogelijkheden om jouw TV tactisch en enigszins uit het zicht in de ruimte te plaatsen.https://www.woonlovers.nl/drie-keer-stijlvol-je-tv-in-de-kamer-plaatsen/