Deze activiteiten zijn perfect voor de gekke dagen tussen kerst en Oud en Nieuw


Hoewel de dagen vlak voor kerst nogal chaotisch en stressvol zijn, kunnen de dagen tussen kerst en Oud en Nieuw juist een beetje saai zijn. Een goed moment om tot rust te komen, maar ook om iets ondernemen. Het hoeven geen vermoeiende activiteiten te zijn met een dagvullend programma, je hebt tenslotte ook tijd nodig om je voor te bereiden op Oud en Nieuw.

Deze activiteiten zijn perfect voor de dagen tussen kerst en Oud en Nieuw.

Een nieuwe stad bezoeken

Een stad bezoeken is altijd leuk tijdens de feestdagen, vooral als je er nog nooit bent geweest. Nieuwe eettentjes of schattige boetiekjes ontdekken is een perfecte activiteit om deze dagen op te vullen. Wie weet scoor jij nog een feestelijke outfit voor Oud en Nieuw.

Het Amsterdamse Winterparadijs

In Amsterdam wordt elk jaar het Amsterdamse Winterparadijs georganiseerd. Vorige week werden de deuren geopend en nam NSMBL’s Karlijn een kijkje. Het terrein staat vol attracties, stages en barretjes. Alle favorieten van Karlijn, die jij niet mag missen heeft ze op een rijtje gezet en lees je hier. Het Amsterdamse Winterparadijs is tot 30 december te bezoeken.

High tea of high wine

Mocht je nog wat op kunnen na de kerstdagen, is een high tea altijd een knus en gezellige activiteit om te doen met je vrienden of familie. Na een lange wandeling opwarmen met een kopje thee en heerlijke hapjes. Een gezellig moment om bij te praten en een vrije middag op te vullen. Mocht je toch meer fan zijn van de hartige hapjes, is een high wine een goed alternatief.

Indoor skiën

Mocht je dit jaar niet op skivakantie gaan, is indoor skiën een goede activiteit om toch nog een beetje een winters gevoel te krijgen. Ook niet verkeerd om je ski-skills bij te houden of juist aan te leren, mocht je ooit nog een keer op wintersport gaan.

Amsterdam Light Festival

In onze hoofdstad is er genoeg te beleven. Het Amsterdam Light Festival is een aanrader als je in de avond geen plannen hebt. De stad wordt verlicht door de mooiste lichtkunstwerken. Je kan deze via een boot bewonderen die door de grachten van Amsterdam vaart, maar je kan de lichtjestour ook wandelen. Perfect om de feestdagen af te sluiten, want ook in januari kan je de kunstwerken bekijken.

Nog geen plannen met kerst? Ga voor een feestelijk kerstdiner bij deze fijne restaurants in Amsterdam

https://www.nsmbl.nl/activiteiten-kerst-oud-en-nieuw/