Bureaustoel zonder wielen

Bureaustoel zonder wielen

Ergonomisch Kantoorwonder: Klassieke Plus Stoel zonder Wielen

De Classic Plus Chair Unwheeled is een eersteklas ergonomisch wonder voor op kantoor, uitgerust met een DIN gasveer, geavanceerde 4-locking synchro-technologie en een stevige kunststof basis. Ontworpen voor maximaal gebruikerscomfort, beschikt het over verstelbare lendensteun, armsteunen, zitdiepte en gewichtsregeling.

De moderne zwarte mesh bekleding verbetert niet alleen de ademendheid maar voegt ook een vleugje verfijning toe. Het wordt geleverd met glijders geschikt voor tapijtvloeren en de optie voor zachte wielen voor harde vloeren. Voldoend aan de NEN EN 1335 normen, garandeert deze stoel ergonomische excellentie.

Klanten van Heijka zijn dol op het comfort en het deskundige ontwerp. Ontdek hoe deze stoel zowel productiviteit als welzijn in detail verbetert.

Belangrijkste punten

  • Biedt verstelbare lendensteun, armleuningen, zitdiepte en gewichtsaanpassing voor gepersonaliseerd comfort.
  • Voorzien van een DIN gasveer en geavanceerde 4-locking synchro technologie voor optimale ergonomie.
  • Gestoffeerd in strak zwart mesh voor een eigentijdse uitstraling en verbeterde ademend vermogen.
  • Inclusief glijders voor tapijtoppervlakken en de optie voor zachte wielen voor harde vloeren.
  • Voldoet aan de NEN EN 1335 normen en wordt ondersteund door een geruststellende garantie van 5 jaar.

Belangrijkste kenmerken

De bureaustoel zonder wielen is uitgerust met geavanceerde functies om het comfort en de functionaliteit van de gebruiker te verbeteren. Het bevat een DIN gaslift, 4-locking synchroon techniek en een duurzaam kunststof voetenkruis.

De stoel biedt aanpassingsopties zoals verstelbare lendensteunen, armleggers, zitdiepte en gewichtsregeling voor een gepersonaliseerde ergonomische ervaring. Het moderne ontwerp heeft een strakke zwarte netbespanning in de rugleuning en zitting, wat zowel stijl als ademend vermogen biedt.

De stoel wordt geleverd met glijdoppen voor tapijtvloeren en optionele zachte wieltjes voor harde vloeren. Regelmatige controles op de gaslift en synchroon mechanisme worden aanbevolen voor een langere levensduur en optimale prestaties. Deze functies maken het samen tot een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een gebruikersgerichte zitoplossing.

Afmetingen en specificaties

Met precieze metingen biedt de Bureaustoel Classic Plus Zonder Wielen een verstelbare zithoogte variërend van 47 tot 56 cm, wat zorgt voor optimaal comfort voor gebruikers van verschillende lengtes. Met een zittingbreedte van 51 cm en een verstelbare diepte van 44 tot 49 cm, biedt deze stoel voldoende aanpassingsmogelijkheden. De stevige constructie garandeert materiaalduurzaamheid en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

SpecificatieMeting
Zithoogte47 – 56 cm
Zitting Breedte51 cm
Zitting Diepte44 – 49 cm
Rugleuning Breedte46 cm
Rugleuning Hoogte57 cm

Deze stoel is NEN EN 1335 goedgekeurd en de montage-instructies maken installatie eenvoudig. Deze precieze afmetingen voldoen aan ergonomische standaarden en bieden een veelzijdige zitoplossing die is afgestemd op individuele behoeften.

Aanvullende informatie

Naast zijn precieze afmetingen wordt de Bureaustoel Classic Plus Zonder Wielen gedeeltelijk gemonteerd geleverd voor eenvoudige installatie zonder de noodzaak van gespecialiseerd gereedschap.

Deze gebruiksvriendelijke benadering zorgt voor een soepel installatieproces, waardoor de downtime wordt verminderd en operationele efficiëntie wordt verbeterd.

De stoel is ontworpen om te voldoen aan Arbo-normen, waarbij specifiek wordt voldaan aan de NEN EN 1335-standaarden voor ergonomische uitmuntendheid in overeenstemming met regelgeving voor arbeidsveiligheid en gezondheid.

Uitgerust met glijvoeten voor vloerbedekking, wordt deze stoel ook geleverd met 5 jaar garantie, wat de duurzaamheid en langdurige prestaties garandeert.

Exclusief btw kan de Bureaustoel Classic Plus eenvoudig aan uw winkelwagen worden toegevoegd voor snelle levering, waardoor ergonomisch comfort slechts een paar klikken verwijderd is.

 

Heijka Kantoormeubelen
Zijlweg 13D, 5145 NR Waalwijk

Klantentestimonials

Klanttestimonials tonen de uitzonderlijke gebruikerstevredenheid met de Bureaustoel Classic Plus Zonder Wielen, waarbij de ergonomische vormgeving en superieure comfort worden benadrukt. Frank en Mariette van Goch prijzen de verstelbare lendensteunen van de stoel, waardoor hun ergonomische ervaring wordt verbeterd. Sjirk Meijer waardeert de uitstekende service en het ongeëvenaarde comfort van de stoel. Jan Nooitgedagt van X2com waardeert de kosteneffectiviteit zonder in te boeten aan kwaliteit. Ferry Korzinek prijst de nauwkeurige kantoorinrichtingsdiensten van Heijka.

Belangrijke feedbackpunten zijn:

  1. Verbeterd comfort door verstelbare kenmerken.
  2. Positieve service-ervaring met ergonomische adviezen.
  3. Budgetvriendelijke maar hoogwaardige oplossing.
  4. Efficiënte probleemoplossing door het Heijka-team.

Deze testimonials weerspiegelen de groeiende vraag naar op de gebruiker gerichte, ergonomische kantooroplossingen.

Deskundig Ergonomisch Advies

Heijka, bekend om zijn uitzonderlijke klanttevredenheid, biedt deskundige ergonomische begeleiding bij het selecteren van kantoormeubilair dat perfect aansluit bij individuele behoeften. Hun bekwame consultants bieden gepersonaliseerde consultaties, waarbij zij putten uit hun uitgebreide kennis van ergonomische principes om oplossingen aan te bevelen die de productiviteit en het welzijn bevorderen.

Door een scherp oog te houden op de laatste trends in kantoorcomfort, zorgt Heijka ervoor dat hun productassortiment voldoet aan de hoogste ergonomische normen, waardoor gezondere werkruimtes ontstaan. Door nauwkeurige beoordelingen van werkomgevingen en gebruikersvoorkeuren wordt elk meubelstuk, zoals de Classic Plus Chair, op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij ergonomische beste praktijken.

Voor voortdurende ondersteuning en inzichten worden klanten uitgenodigd om contact te maken met Heijka op sociale media, waar ze de nieuwste innovaties en updates in kantoorergonomie kunnen verkennen.

Veelgestelde vragen

Welke materialen worden gebruikt bij de constructie van de Bureaustoel Classic Plus zonder wielen?

De Bureaustoel Classic Plus Zonder Wielen is vervaardigd met hoogwaardige materialen om duurzaamheid en een stevige constructie te garanderen.

Het beschikt over een strakke zwarte netbespanning voor de rugleuning en zitting, wat zorgt voor een combinatie van ademend vermogen en eigentijdse stijl.

De stoel wordt ondersteund door een robuust kunststof voetenkruis voor stabiliteit, terwijl de verstelbare lendensteunen en armleggers ergonomische ondersteuning bieden.

Met de inclusie van een DIN gasveer en 4-locking synchroon techniek, laat deze stoel geavanceerde constructie zien voor blijvende kwaliteit en prestaties.

Hoe lang duurt de levering voor de Bureaustoel Classic Plus zonder wielen?

De levertijd voor de Bureaustoel Classic Plus zonder wielen is doorgaans tussen de 3-5 werkdagen. Let op dat deze schatting onderhevig is aan order tracking updates en mogelijke verzendvertragingen.

Klanten kunnen hun bestelling volgen via het verstrekte systeem. Heijka zorgt voor een snelle verzending rechtstreeks vanuit voorraad, hoewel onverwachte logistieke problemen van invloed kunnen zijn op de levertijden.

Voor nauwkeurige leveringsschattingen en proactief beheer van eventuele vertragingen worden klanten aangemoedigd om contact op te nemen met de klantenservice van Heijka voor onmiddellijke hulp.

Is de stoel geschikt voor gebruikers met specifieke medische aandoeningen?

De Bureaustoel Classic Plus Zonder Wielen is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan individuen met specifieke medische aandoeningen, met een scala aan ergonomische kenmerken voor therapeutische voordelen. Deze omvatten verstelbare lendensteun, armleuningen en zitdiepte om spanning op de rug en nek te verminderen.

In overeenstemming met de NEN EN 1335 normen bevordert deze stoel een optimale houding en comfort. De gewichtsaanpassingsfunctie personaliseert de stoel verder om aan individuele behoeften te voldoen, waardoor verbeterde ondersteuning wordt geboden voor degenen die verlichting zoeken bij medische aandoeningen.

Kan de stoel worden aangepast in kleuren anders dan zwart?

De Classic Plus Chair komt momenteel in een strak zwart netmateriaal voor zowel de rugleuning als de zitting.

Hoewel specifieke kleuraanpassingsopties niet expliciet worden vermeld in de productspecificaties, wordt voor meer informatie over mogelijke aanpassingsmogelijkheden aangeraden om rechtstreeks contact op te nemen met Heijka voor gepersonaliseerde hulp.

Dit zorgt ervoor dat eventuele kleurvoorkeuren en ergonomische behoeften effectief kunnen worden aangepakt.

Wat is het retourbeleid voor de Bureaustoel Classic Plus zonder wielen?

Het retourbeleid voor de Bureaustoel Classic Plus zonder wielen is ontworpen met de klant in gedachten, met prioriteit voor gemak en tevredenheid. Volgens positieve feedback van klanten is het terugbetalingsproces efficiënt en transparant. Klanten hebben een periode van 30 dagen om een retour te initiëren als het product niet aan hun verwachtingen voldoet, met de voorwaarde dat alle onderdelen in hun originele staat zijn.

Duidelijke en gedetailleerde instructies worden verstrekt om klanten door het retourproces te begeleiden, met als doel een soepele en bevredigende ervaring in het algemeen.

Conclusie

De Classic Plus Chair Without Wheels belichaamt ergonomische uitmuntendheid met zijn geavanceerde functies, zoals een stevige DIN gasveer, 4-lock synchro-mechanisme, en aanpasbare lendensteun, armleuningen en zitdiepte.

In overeenstemming met de NEN EN 1335 normen, zorgt het voor nauwkeurige ergonomische ondersteuning, terwijl het elegante zwarte gaas ontwerp de visuele aantrekkingskracht verhoogt.

Deze stoel is aanpasbaar aan verschillende lichaamsvormen met gewichtsaanpassing en optionele zachte wielen, samen met positieve klantrecensies en de betrouwbare service van Heijka, versterken de reputatie als een praktische en stijlvolle kantooroplossing.