Op zoek naar het perfecte trouwpak voor de bruiloft? Trouwpakken zijn er in allerlei soorten, maten én kleuren. Waar de meeste bruidegommen jaren geleden nog vooral voor zwart, grijs en blauw kozen, is er tegenwoordig een uitgebreid kleurenpalet aan trouwpakken verkrijgbaar. Wil je gaan voor een rustige, moderne uitstraling? Dan is een beige of zandkleurig trouwpak een goed idee.

Beige is een prachtige, stijlvolle kleur die heel goed te combineren is met wit. Wel zo fijn, want de meeste bruiden kiezen nog steeds voor een witte trouwjurk! Een beige trouwpak is weer eens wat anders dan blauw of groen en het is zeker een moderne keuze voor jullie trouwdag.

Een veelzijdig beige trouwpak

Een groot voordeel van een beige trouwpak is dat het ontzettend veelzijdig is. Of je nu een zomerse strandbruiloft organiseert, een intieme ceremonie in het bos of een chic stadsfeest, beige past bij elke setting. Ga voor een lichtere tint voor een zachte, romantische uitstraling. Hoe lichter de tint, hoe zomerser het pak zal staan. In plaats hiervan kun je ook kiezen voor een diepere, meer opvallende kleur. Beige is niet seizoensgebonden, en met de juiste texturen zoals fluweel of wol kun je er zelfs een winterse trouwlook van maken. Trouwen jullie op een warme, zomerse dag? Dan is een beige of zandkleurig trouwpak van linnen de ideale oplossing. Lekker luchtig en perfect voor een zomerse, bohemian look!

Beige trouwpak combineren

Afhankelijk van jouw voorkeur kun je kiezen voor een tweedelig of driedelig pak. Een driedelig pak wordt vaak als wat formeler gezien, maar ook een tweedelig pak kan heel chic staan. Het mooiste effect krijg je als je je trouwpak op maat laat maken, zodat hij perfect aansluit op je lichaam. Maak je trouwlook compleet met stijlvolle details en accessoires. Denk aan een das of strik in een contrasterende kleur voor een speelse touch, of voeg een trendy pochet toe. De juiste schoenen zijn natuurlijk ook heel belangrijk. Bruine leren schoenen zijn een tijdloze keuze die perfect samengaan met een beige trouwpak, maar je zou ook een paar hippe sneakers toe kunnen voegen voor een eigentijdse twist. Het is maar net hoe formeel je jouw outfit voor de bruiloft wil maken!