Huwelijksaanzoek op televisie – Bruid & Bruidegom Online


Heeft jullie bruiloft iemand in jullie omgeving geïnspireerd om de grote vraag te stellen? Dan is RTL op zoek naar hen!

EditieNL zoekt romanticus

EditieNL laat via een bericht op Facebook weten dat zij op zoek zijn naar iemand die zijn of haar partner op televisie ten huwelijk wilt vragen. Als jij iemand bent of kent die dit graag zou willen doen, kun je hen een berichtje sturen.

Huwelijksaanzoek gaat bijna mis

Het gaat niet de eerste keer zijn dat er een aanzoek wordt gedaan op tv. 2 jaar geleden was er bijvoorbeeld een aanzoek bij het programma ‘De Oranjezomer’. Rob Reusch vroeg tijdens de uitzending zijn vriendin Magda ten huwelijk. Dit verliep alleen niet zo soepel als hij had gehoopt. De redactie belde haar een paar keer, maar Magda nam haar telefoon niet op. “Als ze niet reageert, dan gaat het niet door”, zei Rob in de uitzending. Nadat zij na tien minuten nog niet de telefoon opnam, besloot Rob haar zelf te bellen. “Ik ben helemaal overdonderd”, zei Magda toen ze de telefoon opnam. “Want?” zei Rob. Vervolgens begon hij de grote vraag te stellen. “Het was een verrassing. (…) Magda is al tien jaar lang mijn vriendin, maar ik stel haar voor als mijn vrouw.” Daarop zegt ze: “We zijn niet getrouwd.” (…) Ze is een lot uit de loterij. Dus Magda, wil je met mij trouwen?” “Ik wil, ik wil”, hoorde je uit de telefoon. Rob straalde van geluk. 10 maanden na dit aanzoek stapte het stel in het huwelijksbootje.

 

Huwelijksaanzoek op televisie

Foto: ZiggoGo Still NPO Radio 2 Top 2000

Ten huwelijk gevraagd worden voor de vierde keer

In het gezellige café van de radio Top 2000 is er ook iemand op 1 knie gegaan. Radiodj Morad El Ouakili riep luisteraar Rick naar voren. Hij wilde namelijk voor de vierde keer zijn vriendin ten huwelijk vragen. Radio-dj Morad El Ouakili vertelt “De Top 2000 is natuurlijk muziek en op die muziek worden herinneringen beleefd. (…) Maar sommige herinneringen moeten nog worden geschreven. Dit is een moment dat de geschiedenisboeken ingaat”. Rick loopt naar voren “Als fan heb ik vijftien jaar geleden Liesbeth ten huwelijk gevraagd en toen zei ze nee. Vijftien jaar later, in dit café, wil ik vragen: Liesbeth, wil je met me trouwen?” Dit keer zegt Liesbeth volmondig “ja”.

Huwelijksaanzoek op televisie

Foto: Talpa TV

Op één knie gaan tijdens Utopia

Ook in het televisieprogramma ‘Utopia’ zijn inwoners Timothy en Franny verloofd geraakt. Timothy had rozenblaadjes, ballonnen én een confetti-kanon geregeld. “Je bent het mooiste wat me is overkomen en ik wil mijn leven met je delen”, begint hij te vertellen. “Gisteren was ik nogal afwezig en dat had je wellicht al door. Maar lieve schat, wil je met me trouwen?” Franny was dolgelukkig “Ja, natuurlijk!”.

Nieuwsuitzending wordt huwelijksaanzoek

Amerika kan natuurlijk niet achterblijven, ook hier worden huwelijksaanzoeken op tv gedaan. Bijvoorbeeld laatst nog bij de Amerikaanse nieuwslezeres Cornelia Nicholson. Zij las tijdens een live uitzending het nieuws voor niet wetende dat haar vriend verslaggever Riley Nagel, een aanzoek had voorbereid. Het stel werkt allebei bij het lokale Local 3 News. Cornelia vertelt opeens “En dan nu door naar het volgende item over twee journalisten die de liefde op hun werk hebben gevonden. Riley Nagel van Local 3 News is bij ons in de studio voor een speciaal verslag”. Riley loopt vervolgens de set op en dan wordt alles haar duidelijk. Ze wordt live op televisie ten huwelijk gevraagd. Haar antwoord hierop was “ja!”.

Leestip: Droomaanzoek tijdens magische helikoptervlucht

https://www.bruidenbruidegom.nl/inspiratie/real-life-weddings/huwelijksaanzoek-op-televisie/