Zo kies je een professionele en betrouwbare trouwleverancier


Als je gaat trouwen wil je natuurlijk samenwerken met professionele trouwleveranciers die veel ervaring hebben en jullie dromen laten uitkomen tijdens jullie mooiste dag. Dit is hoe je ervoor zorgt dat je een goede keus maakt.

Video: Videodynamics

Hoe kies je een professionele en een betrouwbare trouwleverancier

In Nederland bestaat Stichting Trouwbranche Nederland | STNL, de brancheorganisatie voor alle trouwbrancheondernemers in Nederland. De belangrijkste doelen van STNL zijn, naast het behartigen van de belangen van trouwbrancheleveranciers en het vertegenwoordigen, ook verbinden en ontwikkelen en professionaliseren van de trouwbranche.

Binnen STNL is ook een beroepsorganisatie voor weddingplanners actief, namelijk BeroepsOrganisatie Weddingplanners | BOW. BOW organiseert leerzame evenementen voor weddingplanners. BOW stimuleert het professionaliseren van het vak  weddingplanner.

Keurmerk Trouwspecialist

Keurmerk Trouwspecialist | KTS is ook een initiatief van Stichting Trouwbranche Nederland | STNL. Om het Keurmerk Trouwspecialist te mogen dragen, wordt de onderneming door een onafhankelijke instantie gescreend aan de hand van bepaalde kwaliteitscriteria. Wanneer een leverancier het Keurmerk Trouwspecialist heeft, helpt het jullie bij het kiezen van de juiste leveranciers en dat geeft jullie de zekerheid dat de betreffende leverancier professioneel, legitiem, deskundig en ervaren is. Dat geeft jullie rust en vertrouwen tijdens jullie trouwdag.

Waar moet een onderneming aan voldoen voor het Keurmerk Trouwspecialist?

De onderneming dient uiteraard te zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dient minimaal 24 maanden werkzaam te zijn in de trouwbranche. De onderneming is aangesloten bij een beroeps-, branche- of ondernemersvereniging en beschikt over voldoende vakkennis. Ook moeten de algemene voorwaarden en de privacyverklaring en de communicatie hiervan voldoen aan de wettelijke eisen. Maar ook moet bijvoorbeeld een offerte, bevestiging en factuur aan bepaalde (wettelijke) eisen voldoen. Dit is zowel in het belang van het bruidspaar als van de ondernemer zelf. Zeker ingeval van een ontstane calamiteit, is het belangrijk dat de onderneming anticipeert op een adequate en professionele wijze. Reviews van bruidsparen zijn dan ook erg belangrijk en waardevol.

De perfecte leverancier voor jullie droombruiloft

Zijn jullie op zoek naar leveranciers die samen met jullie een droombruiloft kunnen realiseren? Kijk dan op www.stnl.nl welke professionele trouwleveranciers zijn aangesloten bij Stichting Trouwbranche Nederland, BeroepsOrganisatie Weddingplanners en/of het Keurmerk Trouwspecialist hebben behaald.

Veel succes met alle voorbereidingen voor jullie mooiste dag!

www.stichtingtrouwbranchenederland.nl

info@stnl.nl

 

Zo kies je een professionele en betrouwbare trouwleverancier

Foto: Wat een plaatje Angie Peralta

Zo kies je een professionele en betrouwbare trouwleverancier

Foto: Wat een plaatje Angie Peralta

Zo kies je een professionele en betrouwbare trouwleverancier

Foto: Wat een plaatje Angie Peraltahttps://www.bruidenbruidegom.nl/inspiration/planning/kies-professionele-betrouwbare-trouwleverancier/