Winnaar Trouwring van het Jaar 2023: Bouchard


Wat een feest! We hebben weer een bruidspaar dolgelukkig mogen maken met de uitslag van de Trouwring van het Jaar verkiezing (2023). De Award ging naar Siebel Juweliers met een prachtige set uit hun Bouchard trouwringencollectie.

Winnaar Trouwring van het Jaar 2023: Bouchard

De Trouwring van het Jaar 2023 verkiezing

In de afgelopen herfsteditie van Bruid & Bruidegom Magazine kondigden wij de Trouwring van het Jaar 2023 verkiezing aan. Maar liefst 7 toonaangevende merken deden met hun mooiste trouwringsets mee, met aan jullie de taak te stemmen op jullie favoriete paar. Het beste aan deze verkiezing, dat zodra je stemde je ook nog eens kans maakte op het winnen van jouw favoriete set. Tenminste, áls jouw set zou winnen! Won jouw set? Dan werd er uit alle stemmen op die set een bruidspaar geloot dat ook daadwerkelijk met de set het huwelijksbootje in mag stappen.

De winnende trouwringen

De award winning trouwringenset is van niemand minder dan het merk Bouchard, van Siebel Juweliers. De set bestaat uit twee prachtige 14-karaats gouden ringen, met in de damesring maar liefst 15 diamanten.

Gefeliciteerd Janneke en Robin!

Naast dat de Award Trouwring van het Jaar 2023 reden voor een feestje is bij Siebel Juweliers, is het ook reden voor feest voor Janneke en Robin! Zij hebben namelijk de set prachtige trouwringen gewonnen. We spraken Janneke die door het dolle heen was met hun prijs.

“Van mijn schoonzusje kreeg ik jullie magazine (Bruid & Bruidegom), waarin de verkiezing voor Trouwring van het Jaar stond. Ik zocht mijn favoriete paar uit en besloot erop te stemmen, je weet maar nooit. Iets later vertelde ik Robin dat ik had meegedaan aan de verkiezing – en dus ook aan de winactie – maar had met hem dus helemaal niet overlegd op welke ringen ik zou stemmen.”

Gelukkig voor Robin, heeft Janneke een prachtig paar gekozen. “Op een gegeven moment kreeg ik een e-mail vanuit jullie met het verzoek om even te bellen. Heel even twijfelde ik, maar Robin spoorde mij toch aan om te bellen, hij zei dat het best eens kon dat we gewonnen zouden hebben. Dat bleek ook zo!”

Winnaar Trouwring van het Jaar 2023: Bouchard

Foto: Privéfoto Janneke en Robin

Trouwringen uitzoeken

“We kregen op vrijdag te horen dat we de ringen hadden gewonnen, net voordat we een weekendje weggingen. De sfeer zat er dus meteen goed in! Gezien we pas in augustus trouwen, waren we nog niet actief naar trouwringen op zoek gegaan. Daar zijn we nu natuurlijk erg blij mee.” Hun set droomringen komt nu dan toch langzaam dichterbij: “Aankomende vrijdag gaan we naar de Siebel Juweliers vestiging in Roosendaal om onze ringen op te meten en ze dan ook voor het eerst echt om te doen.”

Romantisch aanzoek in Kroatië

Na een ontmoeting in de kroeg en een relatie van bijna tien jaar, ging Robin voor zijn Janneke op één knie. “We waren op vakantie in Kroatië en hadden net een drukke dag achter de rug. Ik wilde lekker lui in het restaurant van de camping eten, maar Robin overtuigde me om toch aan het strand te eten. Na de wandeling van zo’n twintig minuten, wilde hij eerst de zonsondergang bekijken. Precies op het moment dat we een mooi plekje op het strand hadden gevonden, ging de zon onder en ging Robin op zijn knie.”

Met z’n tweetjes blijven ze de hele vakantie nog in hun verloofd-bubbel: “We besloten het die hele vakantie niemand te vertellen. Alleen mijn vader wist het, omdat Robin bij hem om mijn hand is gaan vragen. We moesten dan ook echt opletten met het versturen van vakantiefoto’s naar familie en vrienden. Eenmaal terug zijn we bij onze ouders langsgegaan om het te vertellen.”

Wil jij ook winnen?

Wil jij ook kans maken op mooie prijzen? Bekijk dan onze speciale winactie-pagina.https://www.bruidenbruidegom.nl/ringen/trouwringen/verkiezing-trouwring-van-het-jaar-2023-winnaar-bouchard/