Win een trouwringenset van Aller Spanninga t.w.v. €2.500


Winnen jullie deze prijs, dan houd je weer een smak geld over op het budget van je bruiloft! We geven namelijk een trouwringenset naar keuze weg van Aller Spanninga. Je mag kiezen uit de gehele collectie.

Win een trouwringenset van Aller Spanninga t.w.v. €2.500

Foto: Aller Spanninga

Win een trouwringen set van Aller Spanninga t.w.v. €2.500

De ringen van Aller Spanninga worden gemaakt voor mooie momenten, die je intensief beleeft. Een trouwdag, verloving, vriendschap, relatie of andere mooie herinneringen. Bij Aller Spanninga hebben ze alles in huis om jullie wensen te vertalen naar ringen die het waard zijn om deze momenten te bezegelen. Niet voor niets kunnen ze buigen op 160 jaar ervaring in het gouden ambacht en is het atelier uitgegroeid tot Nederlands enige, oudste en grootste ringenatelier. Steeds met oog voor trends, mode en innovatie.

Aller Spanninga levert veel maatwerk. Kun jij jouw droomring niet vinden in de collectie? Ga dan naar een juwelier in de buurt en stel samen jouw droomring samen. Om het nog persoonlijker te maken kun je natuurlijk ook een tekst in de ringen laten graveren!

www.allerspanninga.com

Vul het formulier in en maak kans

Trouwringen zijn natuurlijk een echte must have voor jullie bruiloft, we vinden het dan ook geweldig dat we één bruidspaar ongelooflijk gelukkig mogen maken. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina vol toffe prijzen van onze winweken!

Let wel op; meedoen met deze winactie kan van 11 tot en met 17 augustus. Dus wees er snel bij als je kans wil maken op deze trouwringen van Aller Spanninga.

Gewonnen? Dan nemen wij contact met je op.https://www.bruidenbruidegom.nl/magazine/prijsvragen/win-trouwringen-aller-spanninga/