Win een dj-show van SKYFLY t.w.v. €995


Jullie huwelijksdag op een spetterende manier afsluiten? Dat kan! De SKYFLY dj vertaalt jullie muzieksmaak heel eenvoudig naar een spetterend feest waar jullie gasten nog lang over zullen napraten.

Win een dj-show van SKYFLY t.w.v. €995

Foto: SKYFLY

Win een dj-show van SKYFLY t.w.v. €995

Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens het avondfeest. Bij SKYFLY garanderen ze een ervaren en professionele bruilofts-dj tegen heldere all-in prijzen, 100 procent dansgarantie en altijd reserve-dj’s. Zodat jullie kunnen genieten van het trouwfeest!

www.skyfly.nl

Vul het formulier in en maak kans

Zijn jullie nog op zoek naar invulling voor jullie feestavond? Doe dan mee met deze exclusieve winactie. Bij SKYFLY entertainment is namelijk alles mogelijk, behalve een lege dansvloer. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina vol winacties van het Prijzenfestival!

Let wel op; meedoen met deze winactie kan van 16 tot en met 22 juni. Dus wees er snel bij als je kans wil maken op een dj-show van SKYFLY.

Gewonnen? Dan nemen wij contact met je op.https://www.bruidenbruidegom.nl/magazine/prijsvragen/win-een-dj-show-van-skyfly/