Week #130 | Is een huis ooit af?


Gisteren heb ik een gedeelte van deze blog op papier gezet, maar ik was niet tevreden en heb hem weer offline gehaald. Het huis is af alleen de inrichting en flink wat punten in de afwerking blijven liggen. Dat is natuurlijk Geen grote ramp, maar ik had toch wel gedacht dat wij in dit stadium meer af zouden hebben.

Daarom ben ik ook vandaag weer gaan opruimen, dit keer de werkkamer wat als opslagruimte werd gebruikt de afgelopen weken. Nog steeds stond het vol met verhuisdozen, pakketten en andere rommel. In het middagdutje van de kids ben ik zo snel mogelijk aan de slag gegaan en het ziet er nu alweer een stuk beter uit.

Maar wanneer heb je nu alles opgeruimd, het blijft nog zo’n gigantische rommel hier in huis en ik probeer iedere keer alles een logische plek te geven, maar het blijft onoverzichtelijk.

Goed, ik probeer het stap voor stap en kamer voor kamer te doen. De eerstvolgende kamer is de kamer van onze jongste dochter. Hier ga ik volgende week mee aan de slag. Kasten in elkaar zetten en inruimen + een likje verf op de muur en dan hopen dat de gordijnen er snel zijn, dan kunnen we dat ook van ons lijstje strepen. Want dat is het vooral, je wil teveel in 1 dag, maar met 2 jonge kinderen gaat dat nu eenmaal niet lukken, I know, maar toch zit die onrust er.

Orde in de chaos scheppen is voor mij dus een belangrijke stap deze week en daar ga ik dan ook weer voor!

Maak er een mooie week van ☀️https://droomhuis24.nl/mijn-project/2021/januari/renske-vermijs/week-130-is-een-huis-ooit-af/