Hoe weet je dat je niet meer verliefd bent op je partner? 5 x tekenen


Verliefd zijn is heerlijk, lastig én pijnlijk tegelijk. Vooral als het niet zo lekker loopt met de persoon in kwestie of dat je er eigenlijk achterkomt dat jullie toch niet zo goed bij elkaar passen. Hou jij nog wel van je partner als persoon? Maar twijfel jij of de liefde er nog wel is? Of je nog wel verliefd bent? Op deze tekenen kan je letten.

1. Een toekomst samen klinkt opeens wat benauwend

Praten jullie wel eens over trouwen? Kids? Verhuizen? En stel je dat soort dingen steeds meer voor je uit omdat je denkt ‘ik weet het niet hoor..?’ Hoeft natuurlijk niks geks te betekenen, kan ook zijn dat je daar persoonlijk nog niet klaar voor bent. Maar.. het is natuurlijk wel fijn als je dit soort dingen met de juiste persoon meemaakt. Krijg je het benauwd van dat idee?

2. Je zoekt zelf geen fysiek contact op

Je vind het eigenlijk wel prima om niet te knuffelen of te zoenen. Eigenlijk een duidelijk teken; want als je verliefd bent op iemand is dit vaak het enige wat je wil doen. En zelfs als de hevige honeymoon stage is ingedaald en je gewoon goed van elkaar houdt is moet dit een favoriete bezigheid zijn. Heb je hier eigenlijk helemaal geen zin in? Of zie je er zelfs een beetje tegenop? Tjsa..

3. Je zoekt vaker ruzie en hebt vaak ook geen zin om er ‘samen uit te komen’

Je irriteert je steeds vaker en het maakt je eigenlijk ook niet uit of je ruzie krijgt. Waar je eerst nog wat conflictvermijdend was omdat je de vrede wilde bewaren, is dat nu geen optie meer. Ergens niet mee eens? Je partner zal het horen ook. Ook heb je geen zin om veel moeite te doen om het goed te maken of een andermans opinie te begrijpen.

4. Je fantaseert steeds vaker over het single leven

Denk je steeds vaker ‘hoe zou het zijn als..’ dit is misschien nog wel het grootste signaal. Iedereen denkt wel eens aan situaties die niet eigen zijn, maar als je die gedachte niet meer uit je hoofd krijgt dan is dat wel vrij duidelijk.

5. De gekke trekjes van je partner beginnen je steeds meer te irriteren

Smakt je partner een beetje? Of snurkt hij of zij? En irriteer je je hier nu mateloos aan? Die roze bril gaat af en opeens zie je allerlei dingen die je niet bevallen.

Hoe serieus zijn de gevolgen van stress? 10 redenen waarom je stress wilt vermijden

Reageer op artikel:

Hoe weet je dat je niet meer verliefd bent op je partner? 5 x tekenen

https://www.nsmbl.nl/5-tekenen-dat-jij-niet-meer-verliefd-bent-op-je-partner/