Week #125 | Groen, groener, groenst


Wij hebben dus écht heel erg groen gras 🤣. Na een paar kletsnatte dagen ligt er nu een heel mooi groen grasmatje in de voor- en achtertuin, wat een luxe! Vroeger vond ik het als kind al zo heerlijk, vers gemaaid gras, zullen de Dongense roots zijn 🤦🏼‍♀️, maar mijn wens was om veel gras in de tuin te laten leggen en dat is uitgekomen! Naast dat het er heel erg mooi uit ziet, is het voor Boris (onze hond) en onze twee dochters heerlijk om hier op te kunnen spelen.

Afgelopen dinsdag hebben wij de definitieve oplevering gehad met de aannemer. Helaas zijn er nog best wel wat punten die open zijn blijven staan en dat is wel balen. Het komt sowieso goed, de vraag is alleen wanneer dit goed gaat komen. Wanneer je een oplevering hebt met je aannemer ga je akkoord met de volledige afronding van jouw project. Dat heeft bij ons dus nog even geduurd, omdat de W en E installatie nog niet helemaal klaar was. Helaas is de E-installatie nog steeds niet klaar. Samen met de aannemer zijn wij door het hele huis gelopen en hebben wij alle punten bekeken en besproken waar wij tegenaan zijn gelopen die niet werken of niet volgens afspraak zijn gemaakt. In de bouwverslagen en tekeningen (en bestekboek) van de (interieur)architect staan alle specificaties en dat moet kloppen. Samen (Mark en ik) zijn wij al een hele tijd bezig met het bijhouden van een overzicht wat niet volgens opdracht is gemaakt en afgelopen dinsdag hebben wij dit bespreekbaar gemaakt. Vervolgens wordt er een overzicht gemaakt waar je samen akkoord op geeft en dan heeft de aannemer 2 weken de tijd om alle zaken die wij hebben afgekeurd te herstellen. En nog ben ik een paar punten vergeten, daar moet ik nog een aanvullende mail voor gaan maken.

Dan is er deze week nog flink wat contact geweest over de verlichting. Er zijn wat spots die niet werken en dus vervangen moeten worden. Deze spots hebben wij zelf aangekocht aangezien de elektricien geen dealer was van het merk waar wij de verlichting van hebben, wat nu als resultaat heeft dat je dit soort dingen zelf moet oplossen. Ik kan je vertellen, dat is niet te doen.

Morgen ga ik de blog verder afmaken, aangezien er nu een meisje is wat mijn aandacht vraagt. to be continued :).https://droomhuis24.nl/mijn-project/week-125-groen-groener-groenst/