Wacht, wat? Deze bizarre prijs betaal je op Coachella voor een iced latte


Coachella 2023 zit er weer op. Na twee weekenden gevuld met optredens van de beste artiesten ter wereld, is Palm Springs inmiddels verlost van het feestgedruis. Niet alleen de artiesten en celebrities zorgden voor flink wat reuring, ook de prijzen op Coachella trokken de aandacht. Op TikTok gaan meerdere video’s viraal waarin festivalbezoekers de prijzen van het eten op Coachella met ons delen.

En die zijn niet mild…

Dit bizarre bedrag betaal je voor een iced latte op Coachella

Wij zijn heerlijk aan het nagenieten van de meest juicy verhalen van Coachella. Zo is de hereniging tussen Shawn Mendes en Camila Cabello je vast niet ontgaan. Ook was de oude garde, waaronder Kris Jenner van de partij en heeft dochter Kendall Jenner ons weer een update gegeven over haar relatiestatus met rapper Bad Bunny. Maar er duiken nog meer verhalen op, namelijk over de absurde prijzen voor eten en drinken op het festival.

Pijn in de portemonnee

Een iced latte kost in Nederland gemiddeld rond de vier euro. Nu liggen de prijzen in Amerika en met name in Californië nog wel wat hoger. En ook op festivals zijn we wel wat gewend. Maar de prijzen op Coachella rijzen de pan uit. Meerdere festivalbezoekers delen op TikTok dat ze maar liefst 16 dollar hebben betaald voor een iced latte. In één van de TikTok-video’s deelt Jackie Tanti dat ze totaal 64 dollar heeft betaald voor twee iced lattes en twee burrito’s.

 

@jackietanti

the shittiest part of coachella 🙃😵‍💫

♬ original sound – jackie tanti

@karbearxno

Food prices at coachella are not chill #coachella #coachella2023 #carcamping #musicfestival #food #frankocean #foodprices #coachellafood

♬ Elevator Music – Bohoman

Sparen voor Coachella

Ga je een weekendje naar Coachella, dan zal je flink moeten sparen. Niet alleen de prijzen van het eten op het festival zijn absurd. Alleen een ticket kost al 650 euro voor drie dagen. Daarbij komen nog kosten voor verblijf en vliegtickets kijken en vergeet natuurlijk je leukste outfitjes niet. Houd je het liever wat dichter bij huis? Deze festivals in Nederland komen er deze lente nog aan.

Zendaya treedt voor het eerst in 7 jaar op bij het tweede weekend van Coachella

Reageer op artikel:

Wacht, wat? Deze bizarre prijs betaal je op Coachella voor een iced latte

https://www.nsmbl.nl/prijs-iced-latte-coachella/