Een two piece trouwjurk is eigenlijk geen jurk, maar een combinatie van een losse top en rok. Een tweedelige trouwjurk dus eigenlijk. Dit is dan ook een ontzettend leuk alternatief voor de traditionele trouwjurk. Zeker wanneer je trots bent op je figuur, is dit een gaaf idee. Wij hebben vast 10 waanzinnig mooie two piece trouwjurken voor je op een rijtje gezet die je kunt gebruiken als inspiratie!

Er bestaan allerlei soorten trouwjurken. Van klassiek tot modern en van super chic tot bohemian. Trouwjurken die uit twee delen bestaan, zie je niet zo vaak. Toch zijn two piece trouwjurken ontzettend mooi en heel geschikt om in te trouwen!

Trouwjurk met een losse top en rok

Deze bijzondere trouwjurken zijn te krijgen in allerlei verschillende combinaties van rokken en tops. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lange rok van gladde stof gecombineerd met een kanten top in boho stijl? Of een combinatie van een rok in een tof kleurtje met een witte top? En wanneer je over een jaloersmakende strakke buik beschikt, kies je gewoon voor een mooie crop top die wat hoger zit!

Verschillende voorbeelden van een trouwjurk met losse rok

Enthousiast geworden? Wij hebben 10 exemplaren voor je verzameld die we stiekem allemaal wel zouden willen hebben. Want wat zijn deze trouwjurken waanzinnig mooi!

Waar koop je een two piece trouwjurk?

Lijkt het je wel wat om een trouwjurk met een losse rok en top te dragen op jullie bruiloft? Dan kun je eens bij de bruidswinkel informeren wat de mogelijkheden zijn. De meeste bruidswinkels hebben wel een aantal van dit soort jurken in het assortiment. Zo kun je de jurk ook even passen en meteen kijken of dit iets voor jou is of niet. Wil je zeker weten dat er genoeg two piece trouwjurken zullen zijn? Neem dan vooraf even contact op met de winkel om te vragen naar hun aanbod.