Snelste bruiloft ooit: stel trouwt tijdens 10sec NASCAR pitstop


Als je denkt dat je alles wel hebt gezien op het gebied van bruiloften, think again! Een Amerikaans stel heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen: trouwen tijdens een pitstop van slechts 10 seconden tijdens een NASCAR-race in Las Vegas.

Snelste bruiloft ooit

Tori Lindsay en Nick Brendel, beide grote NASCAR-fans uit Amerika, besloten hun jawoord te geven tijdens de South Point 400 NASCAR Cup Series playoff race. Ze trouwden tijdens een pitstop van coureur Kevin Harvick en het geheel werd liefkozend de “Busch Light Pit Stop Wedding” genoemd. Dit moet wel de snelste bruiloft ooit zijn geweest!

De trouwvideo begint met het aanstaande echtpaar dat zich backstage voorbereidt. Vervolgens lopen ze richting de pitbox van auto #4, waar ze hun jawoord gaven voor een publiek van maar liefst 80.000 enthousiaste fans.

Trouwen in Vegas: het iconische huwelijk van Elvis en Priscilla Presley

Daar komt de bruid

Tori zag er stralend uit in een witte NASCAR-raceoutfit met een sluier om haar taille. Maar het meest opvallende detail? Haar boeket, versierd met bierblikjes van Busch Light. Nick koos voor een wit overhemd met stropdas en een corsage, gecombineerd met een NASCAR-jas en bijpassende broek. Acteur Gerald Downey, beter bekend als de “Busch Guy” uit de Busch Light-reclames, was er om Nick te helpen met het strikken van zijn stropdas. Maar dat was niet zijn enige rol – hij was namelijk ook de trouwambtenaar!

“Ja, ik wil”

Met een luide stem vroeg Downey aan Nick of hij Tori wilde trouwen. Nick knikte en zei zachtjes ‘ja’. Hetzelfde gebeurde met Tori. Na hun korte geloften riep Downey: “Ik verklaar jullie nu tot man en vrouw. Kus de bruid!” Na een snelle zoen vertrok het kersverse echtpaar stralend van geluk.

Snelste bruiloft ooit: stel trouwt tijdens 10sec NASCAR pitstop

Foto: Bush Light

Bush Light winactie

Het avontuur van dit bruidspaar begon met een verloving bij de NASCAR Hall of Fame en werden gekozen uit meerdere koppels die hoopten deze unieke bruiloft te winnen. De unieke winactie van Busch Light, een beroemd biermerk en al jarenlang sponsor van NASCAR. In de aanloop naar de South Point 400 NASCAR Cup Series playoff race in Las Vegas, nodigde Busch Light koppels uit heel Amerika uit om deel te nemen aan een bijzondere uitdaging: “De Busch Light Pit Stop Bruiloft”. Koppels die de traditionele, lange bruiloft wilden overslaan voor een flitsend snel jawoord tijdens een pitstop, konden hun reden delen op sociale media door Busch Light te taggen met de hashtags #BuschPitstopWedding en #Contest. Tori Lindsay en Nick Brendel, fervente NASCAR-fans uit St. Louis, waren de gelukkigen die uit vele inzendingen werden gekozen. Niet alleen kregen ze de kans om supersnel te trouwen voor 80.000 NASCAR-fans, de geliefde “Busch Guy” was ook hun ceremoniemeester.

Wil je ook iets winnen? Wij hebben een heleboel winacties! Check onze winactie-pagina en doe mee.

Snelste bruiloft ooit: stel trouwt tijdens 10sec NASCAR pitstop

Foto: Bush Lighthttps://www.bruidenbruidegom.nl/inspiratie/real-life-weddings/snelste-bruiloft-ooit-stel-trouwt-tijdens-10sec-nascar-pitstop/