Sneakers waar niet iedereen mee loopt: de mooiste onbekende merken


De Adidas-sneakers zijn dit jaar niet meer weg te denken uit het modebeeld. Of we het nou hebben over Samba, Gazelle of BW Army Trainers.. iedereen heeft wel een paartje in de kast staan.

Niet heel origineel, dus wil je iets nieuws? Bij deze merken haal je sneakers waar niet iedereen mee loopt.

Originele sneakers

Waar tientallen jaren geleden hakken de must-have in de kledingkast van een vrouw waren, zijn dat tegenwoordig sneakers. Ons hoor je niet klagen, want een hele dag op deze platte en comfy schoenen lopen is een stuk fijner voor je lichaam. En de keuze is reuze, want er zijn ontelbaar veel leuke sneakers te krijgen.

Toch zien we in het modebeeld dat veel mensen voor dezelfde modellen kiezen. Vooral apps als TikTok en Instagram spelen hier een grote rol in en laten de sneakers van merken als Nike en Adidas viraal gaan. Goed voor de verkoop en ook wij zijn ontzettend trendgevoelig, maar origineel is het niet. Daarom hebben wij verschillende leuke merken voor je op een rij gezet waar niet iedereen een paar sneakers van in haar kast heeft staan.

Notice Sneakers van Dolce Vita

Deze sneakers zijn van Dolce Vita. Verkrijgbaar in wel 22 verschillende kleurencombinaties, dus genoeg keuze. En ook qua prijs zijn ze betaalbaar. Zo kosten de sneakers $139, omgerekend ongeveer €129. Wij zetten een paar van onze favorieten voor je op een rij!

Notice in de kleur ORANGE MULTI SUEDE Dolce Vita
Notice in de kleur LEOPARD MULTI CALF HAIR Dolce Vita
Notice in de kleur BLUE SUEDE Dolce Vita

De Tb.490 van Alohas

Ook deze sneakers zijn er in veel verschillende kleurencombinaties te scoren. 20 om precies te zijn. De perfecte sneaker voor de zomer of als je aan je winteroutfit een lekker kleurtje wilt toevoegen! De prijs van deze sneakers varieert per kleur, van €120 tot en met €170. Welke kleur is jouw favoriet? En voor de oplettende kijker: ‘t lijkt een beetje op een dupe van Puma.

Tb.490 in de kleur Soft Brown Alohas
Tb.490 in de kleur Rife Sea Pink Alohas
Tb.490 in de kleur Forest Green Alohas

Gola

Erg fan van de Adidas-sneakers, maar toch net op zoek naar iets anders? Dan zit je met de Gola sneakers helemaal goed! In plaats van de bekende drie strepen bij Adidas hebben de sneakers van dit merk twee strepen. Net even anders dus. En er zijn veel verschillende stijlen om uit te kiezen, maar wij hebben onze favorieten hieronder neergezet!

Gola Classics Women’s Elan in de kleur Santorini/Black/Fuchsia voor €127 Gola
sneakers
Gola Classics Women’s Falcon in de kleur White/Apricot/Fuchsia voor €127 Gola
sneakers
Gola Classics Women’s Elan in de kleur Sun/Deep Red/Moonlight voor €127 Gola

Puma PALERMO

Naast Adidas en Nike moeten we ook zeker niet het merk Puma vergeten. Specifiek de Puma PALERMO-sneaker, die tussen de €89,95 en €119,95 kosten. En het wordt nog moeilijk kiezen, want ook deze sneaker is in veel verschillende, geweldige kleurencombinaties te scoren. Dit zijn onze favorieten:

sneakers
Palermo Special in de kleur Pink Delight-PUMA Green-Gum Puma
sneakers
Palermo in de kleur Ultra Blue-Clementine-PUMA Gold Puma
sneakers
Palermo x Sorayama unisex in de kleur PUMA Silver-Cool Light Gray Puma

Welke is jouw favoriet?

Memphis brengt de zweetband in de mode: dit zijn de mooiste exemplaren

https://www.nsmbl.nl/geen-fan-van-adidas-of-nike-bij-deze-merken-koop-je-sneakers-waar-niet-iedereen-mee-loopt/