Op deze bestemming heb je de grootste kans op een vakantieliefde


Nu de zomer in volle gang is, lijkt het erop dat de meerderheid van de singles openstaat voor Wanderlove, aangezien 1 op de 3 (33%) mensen op Bumble zegt dat ze nu meer openstaan voor reizen en relaties met mensen die niet in hun huidige stad wonen. En daar komt ook meteen een fijn lijstje bij, want dit zijn de plekken waar de meeste mensen hun vakantieliefde vinden.

Het is tijd voor een summer of love. 

Op deze plekken maak je de meeste kans een vakantieliefde te vinden

Nieuwe gegevens van women-first dating app, Bumble, heeft onthuld dat de meerderheid van de mensen op Bumble wereldwijd (57%)** op zoek zijn naar een zomerromance terwijl ze in het buitenland reizen. Niet alleen zijn singles op zoek naar een date in het buitenland, bijna de helft (48%) zegt dat ze enthousiast zijn om dit te doen.

Voor degenen die deze zomer op zoek zijn naar een date op reis, heeft Bumble de topbestemmingen onthuld waar single mensen wereldwijd naartoe zouden gaan voor een vakantieliefde:

  • Balearen, Spanje (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera)
  • Parijs, Frankrijk
  • Griekse eilanden (zoals Hydra, Santorini, Rhodos)
  • Lissabon, Portugal
  • New York, VS

Mocht je dus nog een leuke last minute willen boeken, dan weet je voor welke bestemmingen jij je ogen open wil houden. Er zijn veel dingen die ervoor zorgen dat we op vakantie sneller verliefd worden, denk aan de omgeving, de spanning en het genot.

Meer zelfvertrouwen = meer liefde

Het enthousiasme voor het vinden van een zomerromance kan te wijten zijn aan een toename van het lichaamsvertrouwen onder alleenstaanden. Uit de gegevens blijkt dat meer dan 2 op de 5 mensen op Bumble (48%) zich deze zomer meer op hun gemak voelen in hun lichaam dan in voorgaande jaren, waarbij de meerderheid (72%) zich niet laat tegenhouden door hoe ze eruit zien om van hun zomerplannen te genieten.

Uit gegevens van Bumble blijkt dat 3 op de 4 mensen op Bumble spontaner zijn op vakantie. Spontane ontmoetingen kunnen een kans zijn om plezier te hebben en jezelf op een andere manier te ontdekken. Als je in het buitenland aan het daten bent, omarm dan het onbekende en de opwinding over het hebben van losse plannen.

 

Waarom bestaan er geen moderne bruine kroegen? Amstel1 is het antwoord op je vraag

Reageer op artikel:

Vakantieliefde vinden? Op deze bestemmingen maak je de meeste kans

https://www.nsmbl.nl/vakantieliefde-vinden-kans/