Neoncore neemt de fashion- én beautyscene over deze zomer


Bijna iedere zomer zien we neon weer opbloeien. In 2021 was neon beauty helemaal trending en afgelopen jaar waren onze nagels al aan de beurt. Dit jaar is niemand meer veilig voor deze felle kleuren en liggen de winkels er al weer vol mee. Neoncore maakt zijn comeback, dus dat belooft een kleurrijke zomer te worden.

Back to the 80s!

Neoncore is back

Een korte zoekopdracht naar outfits uit de jaren ’80 en de felle kleuren komen je tegemoet. Felgroen, knaloranje en right-in-your-face roze zullen we deze zomer weer massaal voorbij zien komen. Niet alleen in kleding, maar ook in de beautyscene en dan voornamelijk als het aankomt op nagellak. Verschillende nagelmerken hebben hun nieuwe zomercollecties uitgebracht, en het beste woord om deze collecties te beschrijven is kleurrijk.

Dé populaire kleuren

Als er een kleur is die deze zomer razend populair is, dan is dat wel felgroen. We hebben al volledig monogrome looks in deze kleur voorbij zien komen. Ook de combinatie van felroze en oranje is deze zomer geliefd door velen.

In de mode

In kleding zien we mensen steeds meer experimenteren met neonkleuren – en dan voornamelijk in de accessoires. Er zijn een hoop die houden van een full-on neon look, maar veel mensen houden het bij een felgekleurde hak of tas. Ook is het een trend geworden om een reeks aan verzadigde kleuren met elkaar te combineren in een outfit, om zo de ultieme kleurrijke look te krijgen.

neon
Mandatory Credit: Photo by Marcy Swingle ANP

In de beauty

In de beautyscene lijken we dit jaar de felle make-up achterwege te laten, maar storten we ons op de nagels. Nagellakmerken als NEONAIL hebben al een volwaardige collectie uitgebracht met felgroen, oranje, roze en turquoise in het pakket. Deze zomer lijkt het bijna niet meer een mogelijkheid te zijn om niet iets kleurrijks aan een outfit toe te voegen. Neoncore is back and better than ever.

Hailey Bieber zegt dag tegen glazed donut nails: dít is de nieuwe nageltrend

Reageer op artikel:

Neoncore neemt de fashion- én beautyscene over deze zomer

https://www.nsmbl.nl/neoncore-neemt-de-fashion-en-beautyscene-over-deze-zomer/