Meghan Markle en prins Harry opgejaagd door paparazzi met bijna fatale uitkomst


Wat een leuke avond was voor Harry en Meghan, veranderde al snel in een nachtmerrie. Afgelopen nacht waren zij aanwezig bij de 2023 Woman of Vision Awards, maar de terugreis was alles behalve fijn.

Een traumatische ervaring.

Prins Harry en Meghan Markle achtervolgd door paparazzi

Meghan Markle kreeg een prijs uitgereikt tijdens de 2023 Woman of Vision Awards, dus de avond had een feest moeten zijn geweest. De hertog en hertogin van Sussex sloten de avond op een bijna rampzalige manier af. Op de terugweg werden zij, samen met de moeder van Meghan, in de auto achtervolgd werden door agressieve paparazzi.

De achtervolging

Bronnen vertellen dat de hertog en hertogin van Sussex en de moeder van Meghan de prijsuitreiking verlieten waar paparazzi hun foto’s schoten. Vervolgens waren bij de achtervolging zes verduisterde voertuigen betrokken met onbekende mensen die door rode lichten reden, roekeloos op het gas trapten en niet om zich heen keken: levensgevaarlijk voor zowel Harry en Meghan als voor omstanders.

Woordvoerder van de royals spreekt zich uit

De woordvoerder van de het stel sprak zich uit over de gebeurtenissen: “This relentless pursuit, lasting over two hours, resulted in multiple near collisions involving other drivers on the road, pedestrians, and two NYPD officers. While being a public figure comes with a level of interest from the public, it should never come at the cost of anyone’s safety.”

Flashbacks naar 1997

Naast dat het een verschrikkelijke gebeurtenis is voor Prins Harry en Meghan Markle, doet het veel mensen ook denken aan het incident van Harry’s moeder Diana in 1997. Velen geven de paparazzi van toendertijd de schuld van dit fatale ongeluk. Prinses Diana ontvluchtte deze ook in Parijs, om vervolgens een fataal ongeluk mee te maken.

Prins Harry en Meghan Markle zijn veilig thuis

Volgens bronnen zijn de hertog en hertogin samen met de moeder van Meghan in shock, maar vooral blij dat iedereen weer veilig is. Prins Harry is ondertussen bezig met het aanklagen van UK’s Associated Newspapers om verandering te brengen in de manier waarop paparazzi en de media omgaan met mensen zoals zij.

Jasmijn (26): ‘Ik ging vreemd terwijl ik anderhalve maand zwanger was’

Reageer op artikel:

Bizar: Prins Harry en Meghan Markle betrokken bij bijna fatale achtervolging door paparazzi

https://www.nsmbl.nl/meghan-markle-prins-harry-achtervolging-paparazzi/