Kate haalt steun uit verlovingsring Diana tijdens bekendmaking ziekte


Zojuist heeft Kate Middleton bekend gemaakt dat ze momenteel chemotherapie ondergaat voor kanker. In januari onderging Kate een zware buikoperatie en eindelijk vertelt ze meer over de aard van deze gebeurtenis.

In de video op Instagram vertelt ze hoe het precies zit en daar haalt ze steun uit bekende hoek: haar verlovingsring, die ook van William’s moeder Diana was.

Kate haalt steun uit verlovingsring Diana

William vroeg Kate ten huwelijk in 2010 en gebruikte daar de ring van zijn moeder voor: een ring met saffier en diamanten. Kate draagt de ring sinds ze ‘m kreeg en ze heeft hem niet eens aan hoeven laten passen: ze past precies de ring zoals Diana ‘m droeg. Kate heeft ook regelmatig geuit zich vereerd voelt dat ze de ring mag dragen en dat ze zeker weet dat Diana een goede oma was geweest voor haar kids.

diana verlovingsring
ANP

In de video die het account van @theprinceandprincessofwales zojuist plaatste, vertelt Kate het vervelende nieuws dat er kanker bij haar gevonden is en dat haar gezin momenteel door een zware tijd gaat.

In de video draagt ze, uiteraard, haar verlovingsring. Hij is prominent in beeld en ze lijkt er steun uit te halen.

Kate is sinds januari afwezig door een operatie en door verschillende gebeurtenissen gingen er heel veel complottheorieën rond. begint haar verhaal met een dankwoord aan al haar volgers over de hele wereld voor alle steun en lieve woorden die ze ontvangen heeft. Daarna komt ze met minder goed nieuws: Tijdens haar zware buikoperatie is er kanker gevonden. Van tevoren werd er gedacht dat het niks was, maar helaas kreeg ze slecht bericht.

Dit kwam als een enorme shock”, zo vertelt Kate. Ook hebben de tijd genomen om zo alles aan hun kleine kinderen te vertellen. Ze vertelt ook dat ze elke dag zich een stukje beter voelt en dat William haar enorm steunt.

Deze romantische scene van ‘One Day’ vond Leo Woodall verschrikkelijk om te filmen

.

https://www.nsmbl.nl/kate-haalt-steun-uit-verlovingsring-diana-tijdens-bekendmaking-ziekte/