Hoe decoraties in je tuin het verschil maken


De tuin, een plek waar je graag veel tijd doorbrengt. Maar dan moet het wel uitnodigend zijn. Een van de dingen die ervoor zorgen dat het er aantrekkelijker uit komt te zien zijn decoraties. Een goed voorbeeld hiervan is een metalen vogel. Deze fraaie wezens staan symbool voor vrijheid, vrede en schoonheid. In een metalen vogel komen al deze symbolen goed tot zijn recht. Het is een waardevolle toevoeging die dag in, dag uit in je tuin staat te pronken. Een mooi stukje natuur, gevangen in een metalen silhouet. De vogel decoratie geeft jouw tuin een extra leuke uitstraling.

Metalen vogels worden steeds mooier

Metalen vogels worden, met het verstrijken van de tijd, steeds mooier om te zien. Dat komt omdat ze vervaardigd zijn van cortenstaal. Dit materiaal heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Door weersomstandigheden zoals neerslag en kou gaat de bovenste laag roesten. De onderste laag wordt door deze roestlaag beschermd. Hierdoor gaat het materiaal jarenlang mee en zal het in de loop van de tijd een steeds mooiere uitstraling krijgen. Cortenstaal hoeft niet te worden onderhouden en is bovendien volledig recyclebaar. Dat betekent dat je, behalve dat een metalen vogel zeer decoratief is, ook een duurzaam item in de tuin hebt.

Ruime keuze in vogelsoorten

Er zijn vele vogelsoorten waaruit je kunt kiezen. Hoe je de tuin ook hebt ingericht, er is altijd wel een metalen vogel te vinden die erbij past. De veel voorkomende mus, een Vlaamse gaai, de ijsvogel, een specht of een duif. Een tuin waarin veel bomen staan? Dan mag een metalen uil niet ontbreken. Of kies voor een lieflijk setje zwaluwen. De vogels zijn niet alleen in diverse soorten te verkrijgen, maar ook in afmetingen. En ze zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om als cadeau weg te geven. Een originele en leuke gift waar de ontvanger heel blij mee zal zijn.

Mooie plekken voor je metalen vogels

De vogels zijn gevormd uit één stuk metaal. Het mooie silhouet is op een aantal plaatsen opengewerkt waardoor er een fraaie doorkijk ontstaat. Bevestig de houder van de metalen vogel aan de stam van een boom en geniet, dankzij het silhouet, van het landschap op de achtergrond. De ondergaande zon, het uitgestrekte landschap of de sterrenhemel. Heb je geen bomen in de tuin? Ook op een saaie schutting, aan een muur of op de punt van een dak komt de vogel goed tot zijn recht. Heb je alleen maar een balkon? Bevestig de metalen vogel aan de balustrade, een vogelhuisje of zet het in een plantenbak. Onze gevederde vrienden van metaal voelen zich overal thuis. https://www.woonlovers.nl/hoe-decoraties-in-je-tuin-het-verschil-maken/