Herinnering aan Diana Spencer en Dodi Fayed is letterlijk gezonken


Iedereen kent de beelden van Diana Spencer uit 1997, waar ze haar laatste zomer doorbracht in het zonnige Zuid-Europa samen met vriend Dodi Fayed. Ze verbleven op een jacht, maar die is nu helaas gezonken.

Hoe kan dat?

Deze herinnering aan Diana Spencer en Dodi Fayed is letterlijk gezonken

De boot de naam Cujo is in Zuid-Frankrijk tegen een onbekend object gebotst en daarna onder water geraakt en op de zeebodem beland. De zeven mensen aan boord werden gered en zijn niet gewond geraakt, zo is te lezen op de website van Telegraaf.

Het jacht was van Dodi Fayed, de vriend van Diana. Ze vaarden langs de Zuid-Europese kust, waar ze een mooie zomer beleefden. Een zomer die tot een heel naar einde kwam voor beiden. In augustus 1997 kwamen ze om het leven, nadat ze in een tunnel crashten.

The Crown seizoen 6

Wij zijn gek op de Netflix-serie The Crown. De fictieve show over het Britse koningshuis voelt zó echt dat je af en toe vergeet dat je naar acteurs kijkt. Dat is natuurlijk ook te danken aan de goede casting, elk seizoen weer. Afgelopen jaar kwam seizoen 5 online en nu is de productie bezig met seizoen 6. Inmiddels zijn de kids van Charles en Diana al tieners en zit William zelfs al op de universiteit. In het laatste seizoen komt ook de fatale crash aan bod en daar zijn we niet klaar voor.

Wat wél weer leuk is, is dat William zijn geliefde Kate ontmoet op de universiteit. En we weten allemaal hoe dat is uitgepakt; als een liefdessprookje met een gelukkig einde én nog steeds gaande.

Vier dagen naar Marrakesh? Wij vonden deze deal voor nog geen 300 euro

https://www.nsmbl.nl/diana-spencer-dodi-fayed-jacht-gezonken/