Favoriete LYMA laser treatment van Madeline Cline nu óók in Amsterdam


Celebs hebben altijd zo’n mooie en strakke huid, da’s niet eerlijk. Helemaal omdat zij al het geld hebben om allerlei behandelingen te ondergaan. Maar goed nieuws: BLOY Institute biedt vanaf nu exclusief in Amsterdam de LYMA Laser aan. Deze lasertreatment is favoriet van o.a. actrices Madelyn Cline en Emma Stone.

LYMA Laser voor een jonge look

Deze laser onderscheidt zich van andere lasers door gebruik te maken van lage niveaus van lasertherapie, of nabij-infrarood laserlicht, een technologie die is geleend uit de medische sector. Dit licht is 100x krachtiger dan LED en dringt diep onder de huid door op een volledig veilige en effectieve manier, waardoor het het huidverouderingsproces omkeert. De laser is zowel als behandeling te boeken bij BLOY Institute maar ook in de salon te koop voor thuis gebruik.

Hoe de LYMA Laser het verouderingsproces omkeert

De LYMA Laser werkt op beide niveaus van het huidverouderingsproces. Intrinsiek dringt de laser diep door in de basale laag van de lederhuid, waar het genetische schakelaars in de huidcellen activeert om ze te stimuleren om zichzelf te herstellen en te regenereren. De schade aan gezonde huidcellen wordt zo teruggedraaid.

Extrinsiek instrueert de laser de bestaande cellen om meer eiwitten te produceren om vrije radicalen te bestrijden. Minder vrije radicalen betekent meer collageen en elastine, wat resulteert in een jeugdige huid. De meeste lasers werken door gecontroleerde thermische verwondingen. Ze veroorzaken thermische schade aan het weefsel om de productie van collageen te stimuleren, wat resulteert in een gevoelige huid en behoefte aan hersteltijd. Niet deze laser – hier is geen hersteltijd nodig want er wordt niks beschadigd. Klinkt goed, toch?

Wanneer is deze treatment handig voor jou?

● Fijne lijntjes en rimpels
● Huidversteviging
● Rosacea
● Pigmentvlekken
● Littekens
● Couperose

Wat voor jou? Deze facial boek je voor 90 minuten lang en je betaalt dan €249. Ook kan je ‘t apparaat voor thuis aanschaffen, dan betaal je 2399 euro.

De favoriete beautybehandeling van Kim Kardashian zorgt voor een strakke, glanzende huid

https://www.nsmbl.nl/favoriete-laser-treatment-lyma/