Dit zijn de leukste ideeën om samen met jouw moeder te doen voor Moederdag


Over 2,5 week breekt moederdag aan en kunnen we onze powervrouwen een dag extra in het zonnetje zetten. Dat kan natuurlijk op heel veel manieren, zoals met een kleinigheidje. Maar hoe leuk is het om haar op een andere manier te verwennen met bijvoorbeeld een activiteit. Wij zetten de leukste ideeën die jij samen jouw moeder kunt doen op een rijtje.

Heb je niet al te veel budget, maar wil je alsnog iets leuks geven? Dit zijn 10 betaalbare cadeaus onder de 25 euro.

Moederdag komt eraan. Dit zijn de leukste cadeau-ideeën om samen te doen.

Op zondag 14 mei vieren we in Nederland moederdag. Nu komen we ‘s ochtends niet meer aan haar bed staan met een zelfgemaakt cadeautje en gedichtje, maar met dit lijstje ideeën bezorg jij haar gegarandeerd een leuke dag.

High Wine

Een high tea is natuurlijk hartstikke leuk. Maar nog leuker is een high wine. In Amsterdam kun je onder andere terecht bij Wijnbar Paskamer, Wijnbar Paulus of bij The Dylan.

Aan de slag

Houdt jouw moeder wel van een sportieve activiteit? Dan is moederdag het perfecte moment voor een potje padel, golf of misschien wel yoga. Dan kunnen jullie moederdag daarna alsnog afsluiten met een welverdiende borrel.

Potten bakken

Je leest het goed. Potten bakken is terug van weggeweest en weer helemaal hip. En met wie kan je deze activiteit beter doen dan met je eigen moeder? In Amsterdam kan je aan de slag met potten bij Keramiek Atelier of bij Het Amsterdams Kleibedrijf.

Thuis aan de borrel

Wil jij jouw moeder in de watten leggen op moederdag? Blijf lekker thuis en maak zelf een heerlijke borrelplank. Houden jullie van kaas? Kijk dan eens naar deze geweldige kaasplank die je eenvoudig thuis maakt. En natuurlijk kan je die high wine ook zelf in huis halen.

Bezoek een bijzonder museum

Een kunstmuseum is interessant, maar kan wellicht wat saai zijn om dé dag van onze moedertjes te vieren. Kies daarom voor een interactiever museum, zoals het Moco Museum Amsterdam of de Heineken Experience.

Koningsdag in Amsterdam? Met deze tips kom jij de drukke en bewolkte dag zorgeloos door

Reageer op artikel:

Dit zijn de leukste ideeën om samen met jouw moeder te doen voor Moederdag

https://www.nsmbl.nl/ideeen-moederdag/