Dit zijn de fijnste co-workingspaces in Amsterdam


Thuiswerken kan heerlijk zijn. Je komt een kwartier voor aanvang je bed uit, zet zoveel koffietjes als jij wil én je kunt er tussendoor een was ingooien. Toch hebben wij vaak een onvoldaan gevoel als we na een dag werken de laptop dichtklappen aan onze eigen keukentafel. Co-workingspaces zijn dan de ideale oplossing – en wij zetten de fijnste in Amsterdam op een rij.

Buiten de deur werken hoeft echt niet duur te zijn. Er zijn genoeg fijne plekken waar je alleen betaalt voor je consumpties. De fijne ambiance die je erbij krijgt, is dus gratis en voor niets.

Dit zijn de fijnste co-workingspaces in Amsterdam

Want een change of scenery heeft bewezen effect op je creativiteit en productiviteit.

Café Celia

Op de NSMBL-redactie zijn we groot fan van Café Celia, in het Kimpton De Witt Hotel aan de Nieuwendijk. De ambiance is rustig, licht en luchtig (if that makes sense). Je vind er in het midden een bar waar je kunt bestellen wat je wil, waarna de bestelling naar je toegebracht wordt. Een fijn concept, waardoor je je niet gehaast voelt om meer eten of drinken te bestellen als je wil blijven zitten.

Maar even over het eten of drinken gesproken: dat is één van de redenen waarom wij er zo graag komen. De vegan cinnamon buns vinden wij de beste van Amsterdam en ook de bagel met zalm is een dikke aanrader.

Toki

Toki beschrijft zichzelf als ‘coffee hangout’, maar is ook een ideale plek om een dag(deel) te werken. Je vind de schattige zaak aan de zijrand van de Jordaan. En alles wat je wil eten en drinken tijdens het werken hebben ze: van goede koffie tot Japanse sando’s.

Public Space

In Amsterdam-Noord, dichtbij de A’DAM Toren, vind je Public Space. Als je van de betonnen aesthetic houdt, dan is Public Space de perfecte plek voor jou. En als je lekker wil blijven hangen na het werken kan dat, want Public Space is tegenwoordig ook open voor diner.

Hoxton Hotel

Bij Lotti’s in het Hoxton Hotel vind je de ideale ambiance om gefocust te werken, maar ook af en toe eens lekker om je heen te kijken. Ga je er ook lunchen? Bestel dan vooral de pastrami sandwich of een brioche bun met krab, chili en bosui.

Venu

Bij Venu boek je een werkplek per uur. Handig als je niet de hele dag op locatie wil werken, maar wel even de deur uit wil. Daarnaast hebben ze de meest originele seizoensgebonden drankjes, zoals watermeloen matcha latte.

Toch thuis een fijn hoekje creëren? Lees hier hoe je dat doet. 

Reageer op artikel:

Klaar met thuiswerken? Dit zijn de fijnste co-workingspaces in Amsterdam

https://www.nsmbl.nl/co-workingspaces-in-amsterdam/