Dit is hoe je iemand alsnog vernoemt in je Instagram-verhaal


Je hebt het vast en zeker wel eens meegemaakt: je bent op een leuk evenement en zet wat in je Instagram-verhaal, maar vergeet net die ene vriendin in je verhaal te taggen. Normaal gesproken zet je dan de foto of video opnieuw in je verhaal en zorgt ervoor dat je nu wel iedereen goed vernoemd, maar wist je dat je dit probleem ook veel makkelijker kan oplossen?

Life hack!

Instagram

Instagram is na al die jaren nog steeds wel the place to be op social media. Hoewel TikTok ook erg populair is op dit moment zien we dat veel mensen Instagram nog graag gebruiken om te laten zien wat zij in het dagelijks leven doen en om leuke foto’s te delen met hun volgers.

Nu gebruiken wij Instagram op een nogal casual manier, maar veel mensen hebben hun carrière te danken aan dit platform. Deze zogeheten influencers delen gelukkig wel de meest handige tips met ons. Zo gebruiken influencers deze hack om de perfecte foto’s voor Instagram te schieten en er is nog een hele handige hack waarvan jij moet weten.

Met deze hack maak je van eigen foto’s een prachtig koffietafelboek voor maar 35 euro

Iemand vergeten te vermelden in je Instagram-verhaal

Er zijn een heleboel dingen die je kan doen op Instagram die jouw leven makkelijker maken. Zo kan je bijvoorbeeld oude foto’s die je niet meer zo mooi vindt op dit moment archiveren in plaats van ze direct te verwijderen. En je kan ook foto’s en video’s in je hoogtepunten plaatsen zonder dat je ze 24 uur in je verhaal hoeft te laten staan.

Maar een van de meest handige hacks op Instagram is er eentje waar veel mensen het bestaan nog niet van afweten. Je kan namelijk mensen vermelden in je Instagram-verhaal, nadat je deze al hebt geplaatst. Wait, what?!? Ja, dat lees je goed. Dit doe je door naar je geplaatste verhaal te gaan en te drukken op de drie puntjes die rechts onderin het scherm staan. Als je hierop geklikt hebt krijg je de optie “vermeldingen toevoegen” te zien. Als je hierop klikt kan je iedereen die je maar wilt toch nog vermelden in je Instagram-verhaal. Hoe handig!

Lifehack: met deze truc heb je áltijd de zoetste watermeloen in de supermarkt

Reageer op artikel:

Vergeten iemand te vermelden in je Instagram-verhaal? Dit is hoe je dat alsnog doet zonder je verhaal opnieuw te plaatsen

https://www.nsmbl.nl/vergeten-iemand-te-vermelden-instagram-verhaal-hack/