Deze producten bevorderen een stralende huid van binnenuit


Niet alleen liefde gaat door de maag. Ook je huid heeft er veel baat bij als je de juiste ingrediënten binnenkrijgt. Soms kan het daarom nodig zijn om de natuur – en vooral jezelf – een handje te helpen. Met deze supplementen en extraatjes zorg je ervoor dat jouw lichaam alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je huid nodig heeft om te kunnen stralen.

Schoonheid gaat door de maag.

Beauty van binnenuit

De wereld loopt over van de fijnste, mooiste en lekkerste verzorgingsproducten. Ter gelegenheid van de beauty-maand bij NSMBL verrijken we je deze maand nog eens extra met al onze favoriete producten, items en behandelingen. Toch is er iets dat nog véél belangrijker is dan cremes of peelings als het gaat om beauty. Een stralende huid en frisse uitstraling heeft namelijk óók alles te maken met hoe je je van binnen voelt. Soms kan je huid al meer verklappen dan je hoofd wil toegeven. Zo hebben ook wij plots wel eens onzuiverheden als we niet gezond hebben gegeten, krijgen we kringen onder onze ogen als we vermoeid zijn en kleurt onze huid grauw als we vergeten genoeg water te drinken. Huidjes spreken boekdelen, kunnen we wel stellen.

Échte schoonheid zit van binnen. In deze zoetsappige, tikje cliché quote zit misschien nog meer waarheid dan we al wisten. Niet alleen is je échte schoonheid afhankelijk van de manier waarop je met anderen om gaat. Schoonheid is ook afhankelijk van hoe je je vanbinnen voelt. Zit je goed in je vel en ben je gezond? Dan zul je dat zien dat je huid straalt en kijk je fris uit je ogen. Natuurlijk is het – helemaal na een bepaalde leeftijd – belangrijk om je huid een handje te helpen met cremes, routines en behandelingen. Toch is het belangrijk om te weten dat het niet alleen gaat om wat je op je huid of haar smeert, maar vooral om wat je binnenkrijgt.

Dit zijn onze favoriete producten waarmee we onze huid, haar en nagels van binnenuit verzorgen:

Éclat

Éclat is een collageen-supplement dat is opgericht door een moeder en dochter, Filiz (57) en Gamze (31) uit de behoefte aan een all-in-one booster die ervoor zorgt dat je je goed voelt, lekker in je vel zit en dat ook uitstraalt. Enerzijds is het een beauty product en anderzijds een flinke shot vitamines. Extra mooi, als je beseft dat Éclat stralen in het Frans betekent.

De poeder is oplosbaar is in water, yoghurt, kwark of sapjes. Ook heeft het een tropische smaak waardoor het toegankelijker is en bevat het een groot scala aan vitamines en mineralen, zoals: vitamine C, biotien, magnesium, ijzer, zink en selenium.

Een nieuw product in het aanbod van Éclat is vitamine D3 en K2. Deze combinatie is ideaal ter compensatie van de tekorten aan zon die elke Nederlander heeft. Hiermee heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem, is het goed voor de spieren en voor de instandhouding van sterke botten.

30 zakjes van 60 gram, €39,95.

Éclat vegan collagen booster huid skincare

Xlash

Xlash, dat bekend staat om het magische wimpergroei-serum heeft nóg een product waar je haren, wimpers en nagels flinke baat bij kunnen hebben. Ook je haren kunnen erg bevorderd worden door het eten of slikken van de juiste voedingsstoffen. Middeltjes waar je haren blij van worden zijn bijvoorbeeld biotien, vitamines B en collageen. De supplementen van Xlash slik je twee keer per dag en voedt van binnenuit. Een aanrader voor iedereen met beschadigd haar of haaruitval.

60 capsules, €40.

Xlash supplementen

Deliciously Ella

Van een platform voor plantaardige voeding en wellness, een recepten-website, kookboeken en een app tot een eigen Oat-Bar lijn. Niet alleen zijn de repen met chocolade, noten, pindakaas, fruit en rozijnen reuze lekker, ze zijn ook nog eens hartstikke gezond. Tijd om die ongezonde 4-uur snack om te ruilen voor iets dat wél goed is voor je lichaam en dus voor je huid.

3 repen, €3,29. 

Deliciously Ella repen

In gesprek met Trinny Woodall over hét geheim van succesvol ondernemen

Reageer op artikel:

Deze producten bevorderen een stralende huid en gezonde haren van binnenuit

https://www.nsmbl.nl/producten-bevorderen-stralende-huid-van-binnenuit/