Natuurlijk gaat de meeste aandacht op een bruiloft naar de bruid, maar het is ook leuk als de bruidegom een bijzondere outfit heeft. Met een mooi pak en een stijlvolle stropdas zit je sowieso goed, maar een paar opvallende sokken zijn een leuke toevoeging. Wist je dat je als bruidegom zelfs gepersonaliseerde sokken kunt dragen op de bruiloft? Maar ook sokken met kleurtjes en patroontjes doen het altijd goed! 

Als jullie gaan trouwen, is het leuk om aan alle details aandacht te besteden. Zo kan bijvoorbeeld ook de kleur en het patroontje van de sokken van de bruidegom van belang zijn. Er zijn heel wat leuke ideeën voor de sokken te bedenken, zeker wanneer jullie een bepaald thema voor jullie bruiloft hebben gekozen!

Sokken bij je trouwpak

Weten jullie al wat de themakleuren van jullie bruiloft worden? Dan is het leuk als deze kleur(en) in de stropdas en de sokken van de bruidegom terugkomen. Deze details maken het geheel extra bijzonder. Bovendien staan een paar gekleurde sokken hartstikke leuk onder een trouwpak! Het effect is extra gaaf als de schoenen van de bruid dezelfde kleur hebben. Natuurlijk zul je wel moeten kijken of de kleur van de sokken matcht bij je trouwpak. Trek ze dus zeker even aan in combinatie met je pak om te kijken hoe het geheel staat.

In plaats van een enkele kleur kunnen sokken met een opvallend patroontje ook erg leuk zijn voor de bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van patroontjes zoals streepjes, stippen of ruiten? Je kunt het zo gek en opvallend maken als je zelf wilt! Zeker wanneer de rest van de trouwoutfit van de bruidegom rustig is, kun je best een druk patroontje toevoegen. Dit maakt het net even wat minder serieus!

Gepersonaliseerde sokken voor de bruidegom

Wist je dat ook gepersonaliseerde sokken tot de mogelijkheden horen voor jou als bruidegom? Zo kun je sokken kopen waar je een eigen tekst op kunt laten zetten, zoals jullie trouwdatum of een mooie quote. Dit maakt jouw sokken extra bijzonder voor de bruiloft!

Afstemmen met de andere mannen

Het is helemaal leuk wanneer de bruidegom zijn sokken afstemt met de andere belangrijke mannen op de bruiloft, zoals zijn beste vrienden of broers. Alle mannen kunnen voor hetzelfde paar gaan, maar een variatie aan kleuren en patronen geeft ook een heel gaaf effect! Kies bijvoorbeeld allemaal een ander paar Happy Socks uit. Het geheel wordt zo ontzettend druk en lijkt totaal niet bij elkaar te passen, maar juist dat is eigenlijk heel leuk. Zeker wanneer jullie een mooie groepsfoto van jullie voeten laten maken door de fotograaf!