De geruchten over Kim Kardashian en Tom Brady: hoe zit het nou echt?


Als we de roddels mogen geloven, dan gaan Kim Kardashian en Tom Brady met elkaar. Maar dat is het ‘m nou juist: we kunnen de roddels niet zomaar geloven. Er zijn inderdaad wel een aantal aanwijzingen. Wij zetten voor je op een rij hoe de situatie tussen de twee ontwikkeld.

Eerder dit jaar werden de twee al samen gespot. 

De geruchten over Kim Kardashian en Tom Brady

Kim Kardashian en Tom Brady zijn de twee meest felbegeerde vrijgezellen van dit moment. Dat er geruchten ontstaan is daarom ook niet gek. Kim Kardashian was, voor haar huwelijk met Kanye, namelijk altijd met gespierde sporters. In dat straatje past Tom Brady dus perfect.

De eerste roddels ontstonden toen bleek dat Kim en Tom close waren op het iconische Hamptons-feest van Micheal Rubin. Een bron vertelde aan Daily Mail dat de twee erg flirterig waren met elkaar. En ze zijn niet alleen op het feestje, maar ook overdag op het strand samen gespot.

Onlangs werd deze foto, die op het feest van Micheal Rubin is gemaakt, naar DeuxMoi gestuurd.  “I’ve been seeing some posts speculate whether or not Kim and Tom actually spent time together at the party and I wasn’t gonna send this initially bc it felt creepy but I do have a photo of them together lol,” wordt er bij de foto geschreven.

Maar aan een verhaal zitten twee kanten. Andere aanwezigen op het feest vertellen dat er amper contact was tussen Kim en Tom. Buiten een kort praatje om, hadden de twee het vooral druk met andere mensen – en Tom vooral met andere vrouwen. De bron benadrukt nog eens extra dat Kim Kardashian en Tom Brady gewoon goede vrienden zijn en dat ze het te druk heeft met haar gezin en haar show om zich druk te maken over een relatie.

Die uitspraken kennen we. We houden de twee dus nog even in de gaten…

https://www.nsmbl.nl/de-geruchten-over-kim-kardashian-en-tom-brady/