Cadeau versturen: Dit zijn de leukste ideeën


Gaat er iemand in jouw omgeving trouwen, maar lukt het je niet om op de bruiloft aanwezig te zijn? Dan is het leuk om het gelukkige paar te feliciteren met hun trouwdag. Dit kun je doen door een cadeau langs te brengen, maar er zijn ook genoeg leuke dingen om te versturen als huwelijksfelicitatie. Deze ideeën zijn leuk als verrassing voor de brievenbus! 

Ben je niet op de bruiloft zelf aanwezig? Of vind je het gewoon leuk om het bruidspaar achteraf ook nog eens te verrassen? Dan kun je nog wat speciaals voor het kersverse paar regelen om ze te feliciteren met hun trouwdag. Er zijn bijvoorbeeld heel wat leuke dingen om op te sturen. Van postcadeautjes tot het laten bezorgen van een verrassing, dit zijn 5 originele ideeën:

#1. Cadeautje per post versturen

Er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden voor postcadeautjes. Zo kun je het bruidspaar een verrassing sturen die ze gewoon binnen krijgen via de brievenbus. Als een cadeautje handig verpakt is, kun je hem gemakkelijk met de post versturen. Er zijn zelfs boeketten die je gewoon via de post als cadeautje kunt opsturen. Ook een cadeaubon is een leuke verrassing voor het bruidspaar. Bij Wonderbox kun je bijvoorbeeld een cadeaubon kopen voor een uitje, een nachtje weg of een lekker etentje.

#2. Felicitatie filmpje maken voor het bruidspaar

Wil je een echt persoonlijk cadeau opsturen aan het bruidspaar? Dan is het een leuk idee om een filmpje te maken als felicitatie. Je kunt bijvoorbeeld samen met andere vrienden of familieleden een filmpje in elkaar zetten door allemaal een stukje op te nemen en de beelden aan elkaar te plakken. Een bijzonder cadeau voor het bruidspaar!

#3. Ontbijtje op bed als verrassing laten bezorgen

Weet je of het bruidspaar thuis is de dag na de bruiloft? Dan is het leuk om ze de volgende ochtend te verrassen met een ontbijtje op bed. Er zijn verschillende bezorgdiensten die een luxe ontbijt aan huis kunnen leveren. Dat is nog eens lekker wakker worden!

#4. Iets lekkers per post versturen

Natuurlijk is het ook mogelijk om iets lekkers per post te laten bezorgen. Er zijn speciale brievenbuspakketjes met lekkernijen die je gemakkelijk op kunt laten sturen. Wat dacht je bijvoorbeeld van versgebakken brownies, luxe chocolade of lekkere kaasjes? Met een lief kaartje erbij voor het bruidspaar heb je zo een origineel cadeau!

#5. Leuke boeken om te versturen als post cadeau

Voor het bruidspaar beginnen na de bruiloft de wittebroodsweken. Een bijzondere periode waarin ze veel tijd met elkaar door kunnen brengen. Het Bucketlistboek voor Koppels is een perfect cadeau voor na de bruiloft. Met dit bucketlistboek krijgt het bruidspaar namelijk 250 toffe uitdagingen om samen te doen. In het boek is er ruimte genoeg om foto’s te plakken en herinneringen op te schrijven. Een ander tof boek is The Adventure Book. Hierin kunnen ze al hun gezamenlijke reizen kwijt. Het boek bevat namelijk een pagina voor alle landen en gebieden ter wereld. Een prachtig boek om in de loop der jaren samen steeds verder te vullen!

Dit blog bevat affiliate links. https://bruiloftinspiratie.nl/leuke-dingen-om-op-te-sturen/