Bruiloft in Rotterdam – Bruid & Bruidegom Online


Naomi en Tim leerden elkaar kennen op de studentenvereniging in Rotterdam. Na een dronken appje van Naomi en een maand daten, kregen de twee in 2019 een relatie. In 2021, in een prachttuin in Rome, ging Tim op één knie voor zijn Naomi.

Romantiek in Rotterdam: Een bruiloft vol verrassingen van Naomi en Tim

Foto: TrouwfotosvanDaan

Aanzoek in het romantische Rome

Een aanzoek op vakantie, mooier kan bijna niet. Tim: “Ik wilde haar in Frankrijk ten huwelijk vragen als we in een mooie omgeving terecht zouden komen. De verlovingsring had ik, samen met een fles champagne, dan ook meegenomen in mijn koffer.” Lachend vult Naomi aan: “Die koffer waar de verlovingsring in zat, lag letterlijk naast mijn hoofd in de caravan!” Uiteindelijk trof Tim in Frankrijk toch geen mooie locatie om een aanzoek te doen.

Na de vakantie in Frankrijk reisden het stel af naar Rome. “De eerste avond gingen we uiteten bij een restaurant met een prachtige Italiaanse tuin. Ik had de verlovingsring in een trui gewikkeld en meegenomen”, zegt Tim. Naomi: “In het begin had ik niks door, maar toen ik zijn zenuwachtige gezicht zag voelde ik wat er ging gebeuren. Wij wilden in de tuin de zonsondergang bekijken, deze was wel een stukje lopen. Daarom was Tim aan het haasten en dacht ik ‘laat me even rustig eten’. Hierdoor waren we bijna te laat voor de zonsondergang en zouden we het hele moment missen, gelukkig waren we net op tijd.”

Romantiek in Rotterdam: Een bruiloft vol verrassingen van Naomi en Tim

Foto: TrouwfotosvanDaan

De first look

Hun grote dag begon bij de ouders van Naomi. “Om 6 uur stond ik op voor mijn haar en make-up en om 8 uur werd ik opgehaald door Tim in een Lamborghini, dit was het eerste speciale vervoer van de dag.” Toen Tim aankwam, brak het ‘first look’ moment aan. “Dit vonden wij het spannendste moment van de hele dag.” Naomi: “Toen Tim mij voor het eerst zag, keek hij alleen naar mijn ogen en mijn haar.” “Ik wilde namelijk zeker weten of ze blij was. Toen ik uiteindelijk ook naar haar jurk keek, vond ik die prachtig”, legt hij uit. Naomi wist niet welke kleur zijn trouwpak zou zijn. “Hij had een fantastisch, groen trouwkostuum uitgekozen, die kleur stond hem heel mooi.”

Romantiek in Rotterdam: Een bruiloft vol verrassingen van Naomi en Tim

Foto: TrouwfotosvanDaan

Verrassend trouwvervoer

Na samen foto’s maken en lunchen met de familie, was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan. “Tim werkt bij de politie dus wij vonden het een fantastisch idee als we door zijn collega’s, op politie motoren, naar de trouwlocatie geëscorteerd zouden worden. De gasten wisten van niks dus iedereen was erg verrast en enthousiast. Vooral omdat wij, met sirenes en al, aan kwamen rijden.”

Romantiek in Rotterdam: Een bruiloft vol verrassingen van Naomi en Tim

Foto: TrouwfotosvanDaan

Emotionele huwelijksceremonie

Aan het begin van de ceremonie, werd Naomi weggegeven door haar vader. “We zijn beiden best nuchter, maar op dit moment werden we toch emotioneel.” De ceremonie werd gedaan door de oom van Naomi. “Mijn oom maakte de ceremonie persoonlijk door verhalen over ons te delen, dat was heel fijn.’’ Na de ceremonie was het tijd voor foto’s, taart en proosten. Het was op de trouwdag 40 graden, hierdoor stonden familie en vrienden met parasols en paraplu’s op de foto. “Dit maakte de foto’s juist heel leuk en uniek.”

Tropische bruidstaart

“We wilden graag tussen de natuur trouwen, dus zijn we in Rotterdam getrouwd bij Dudok In Het Park”, vertelt Tim. “De bruidstaart heeft Dudok zelf voor ons gemaakt. We hebben gekozen voor een naked yellow velvet cake. Onze taart had de smaak van tropische vruchten en was ook in deze stijl gedecoreerd met passievrucht, ananas en mango.” Op de trouwlocatie was alles met bloemen en pastelkleuren versierd.

Romantiek in Rotterdam: Een bruiloft vol verrassingen van Naomi en Tim

Foto: TrouwfotosvanDaan

Kerkelijke trouwdienst

Na de ceremonie was er ook nog een speciale trouwdienst met geloftes, die plaatsvond in de kerk. Hier konden mensen die niet uitgenodigd waren voor de ceremonie, ook aansluiten. De muziek werd verzorgd door een band met mensen uit de studentenvereniging. Hierna was het alweer tijd voor het diner, die was op de trouwlocatie. Het was een 3 gangen diner waarbij iedereen bij elkaar zat aan 2 lange tafels. “Tussen de gangen door gingen vrienden en familie stukjes opdragen over ons, hier hebben we erg om gelachen.”

Romantiek in Rotterdam: Een bruiloft vol verrassingen van Naomi en Tim

Foto: TrouwfotosvanDaan

Het grote bruidsfeest

De avond werd ingeluid door de voorzitter van de studentenvereniging, die een speech hield over het kersverse bruidspaar. Hier moest iedereen erg om lachen. Naomi en Tim kozen ervoor om geen traditionele openingsdans te doen. Toch wilde Naomi Tim verrassen met een dans. Daarom had ze samen met haar zusje en vriendin een choreografie ingestudeerd. Tim: “Ik wist helemaal van niks, ik vond het heel leuk en grappig.” Bij het trouwfeest was een dj aanwezig en er stond een photobooth. “Om half 12 begonnen gasten pas binnen te dansen, met uitzondering van de dag gasten en de studentenvereniging. Dit was vanwege de warmte. Daarvoor stond iedereen gezellig buiten, dus dat was helemaal niet erg. “Aan het eind van de avond waren we zo moe, dat we eerder naar huis zijn gegaan terwijl onze gasten door feestten”, zegt Naomi lachend.

Romantiek in Rotterdam: Een bruiloft vol verrassingen van Naomi en Tim

Foto: Trouwfotos van Daan

Winnaar Bruidsfoto Award

De trouwfotograaf is Daniël Vinke van TrouwfotosvanDaan. Hij heeft meegedaan aan de Bruidsfoto Award 2023 in de categorie ‘New Talent Award’. Met onder andere de foto van Naomi en Tim heeft hij deze award gewonnen!

Details van de dag

Fotolocatie: landgoed Bouvigne

Trouwlocatie: Dudok in het park, Rotterdam

Bruidsjurk: De Honeymoonshop, Rotterdam

Trouwpak: Rietbergh, Doesburg

Trouwringen: Ednobel, Spijkenissen

Bruidsboeket: Bruidsbloemist Zeelandhttps://www.bruidenbruidegom.nl/inspiratie/real-life-weddings/bruiloft-in-rotterdam/