Win een pak van Immediate Fashion t.w.v. €850


Mannen met smaak kiezen voor pakken met stijl, en die vind je bij Immediate Fashion. Wij mogen één man hel erg blij maken met een pak ter waarde van maar liefst €850.

Win een pak van Immediate Fashion t.w.v. €850

Foto: Immediate Fashion

Win een pak van Immediate Fashion t.w.v. €850

De Immediate Fashion collectie biedt een palet aan verrassende kleuren. Van ingetogen chic tot onweerstaanbaar trendy. De Italiaanse pasvorm in combinatie met rijke, soepele stoffen zorgen voor een perfect match. Immediate werkt met plezier aan hét perfecte pak voor de mooiste dag van je leven! De winnaar mag een kostuum uitzoeken t.w.v. maximaal 850 euro.

www.immediate-fashion.nl

Vul het formulier in en maak kans

Met een pak van Immediate Fashion sta je sowieso te stralen aan het altaar. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina vol winacties van het Prijzenfestival!

Let wel op; meedoen met deze winactie kan van 9 tot en met 15 juni. Dus wees er snel bij als je kans wil maken op een pak van Immediate Fashion.

Gewonnen? Dan nemen wij contact met je op.https://www.bruidenbruidegom.nl/magazine/prijsvragen/win-een-pak-immediate-fashion/