Win bloemen van Bloemenservice Nederland t.w.v. €100


Geen bruiloft is compleet zonder bloemen! Bloemenservice Nederland weet er alles van en jij maakt nu kans op een cadeaubon van 100 euro, te besteden op de huurmaterialen en verse bloemen.

Win bloemen van Bloemenservice Nederland t.w.v. €100

Bloemen zijn natuurlijk onmisbaar op een bruiloft! Bloemenservice Nederland maakt de mooiste arrangementen van verse en gedroogde bloemen, die perfect bij jullie bruiloft aansluiten. Het dreamteam van stylisten van Bloemenservice Nederland helpt om de bruiloft van jullie dromen te creëren. Ze hebben jarenlange ervaring in het decoreren van bruiloften en evenementen, die van begin tot eind op maat gemaakt zijn. Jij maakt kans op een cadeaubon van 100 euro, te besteden op de huurmaterialen en verse bloemen.

www.bloemenservicenederland.nl

Win bloemen van Bloemenservice Nederland t.w.v. €100

Foto: Wat een Plaatje // Bloemen: Bloemenservice Nederland

Vul het formulier in en maak kans

Jullie trouwfoto’s zullen er stralend uitzien met deze prachtige bloemen. Wil je nog meer kans maken op onze geweldige prijzen? Neem dan een kijkje op onze winacties-pagina vol toffe prijzen van onze winweken!

Let wel op; meedoen met deze winactie kan van 7 tot en met 13 juli. Dus wees er snel bij als je kans wil maken op een van de bloemenprijzen.

Gewonnen? Dan nemen wij contact met je op.https://www.bruidenbruidegom.nl/magazine/prijsvragen/win-bloemen-van-bloemenservice-nederland-t-w-v-e100/