We zijn er weeeeeer – Droomhuis#24


Hi allemaal,

Ik ben er weer! Het is hier een hele tijd stil geweest, maar dat betekend niet dat er niets gebeurd is natuurlijk. Laat ik vooral zeggen dat het leven met een peuter en een new born een nieuwbouwproject, een sociaal leven en dan nog een partner 🙂 mij volledig in beslag heeft genomen en dat ik weer even de inspiratie en motivatie terug moest weten te vinden om weer verhalen te gaan vertellen, maar ik heb “hem” gevonden en ben er dus weer.

Eerlijk, om vervolgens ook heel hard te kunnen lachen (gelukkig!) om alles wat er de afgelopen periode weer is gebeurd. Want, de stalen deuren zijn geplaatst, en hoe! Ze pasten niet 😭. 6 Weken geleden is Broporte hier geweest voor het plaatsen van de deuren en toen bleek dat de linkerdeur niet dicht kon. Waarom niet? De muur had een bolling en aangezien deze deuren strakker dan strak zijn, ging deze niet open en dicht zonder beschadigd te raken.

Goed, alle euforie weer met de noorderzon vertrokken, deur ook en vervolgens onze schilder gebeld om dit te herstellen. Waarom niet de stukadoor? Snelheid en communicatie met de aannemer lopen niet soepel, dus we hebben het heft maar in eigen handen genomen. Gert-Jan (Huis in Stijl) was snel ter plaatsen en heeft in een paar avonden de bolling hersteld.

Op maandag 6 november was het zo ver! De (beschadigde en weer herstelde) deur werd terug geplaatst. Vol enthousiasme heb ik de heren binnen gelaten, koffie, thee, glas water, champagne, zeg maar wat je te drinken wil, want we zijn zoooooo blij dat eindelijk de deur terug is en gehangen kan worden. Wat denk je….

Hij past niet 😆 serieus, hij past niet! Je leest het goed, hij past met geen mogelijkheid, kan niet open en niet dicht. 6 Weken laten hebben wij dus nog steeds geen taatsdeur en kan er dus weer gehakt en gestuukt worden.

Zo heb ik nog een paar verhalen waar ik de blogs ma-kke-lijk mee kan vullen, dus jullie houden nog wat verhalen van mij tegoed. Hoe dit verhaal afloopt hoor je volgende week van mij inclusief de levering van onze meubels 🙌🏻.

Fijne zondag!https://droomhuis24.nl/mijn-project/we-zijn-er-weeeeeer/