Heb jij al nagedacht over de trouwjurk die je wil dragen op jullie bruiloft? Er zijn ontzettend veel prachtige bruidsjurken te krijgen. Je kunt gaan voor een klassieke, witte jurk, maar het is ook leuk om juist voor een unieke stijl te gaan. Dé trend van dit moment is een trouwjurk met gekleurde bloemen. Durf jij het aan? 

Het uitkiezen van een trouwjurk kan best even spannend zijn. Want hoe vind je nou dé jurk van je dromen? Het is slim om je vooraf vast een beetje in de verschillende stijlen te verdiepen. Kijk wat voor soort jurken je mooi vindt en waar je blij van wordt. Ben je op zoek naar iets anders dan anders? In een witte trouwjurk met gekleurde bloemen maak je zeker weten een onvergetelijke entree op jullie bruiloft!

Trouwjurk met gekleurde bloemen

Bloemen kunnen niet ontbreken op een bruiloft. Niet alleen in je bruidsboeket of de decoratie, maar ook in combinatie met je trouwjurk kunnen bloemen voor een prachtige toevoeging zorgen. Het is dus niet gek dat het verwerken van bloemen in de stof van je trouwjurk een echte trend is op dit moment. Ze voegen veel kleur toe en zorgen voor een unieke stijl. De bloemen kunnen plat op de stof van de trouwjurk worden bevestigd, maar helemaal mooi is het als (een gedeelte van) de bloemen uit de stof naar voren komen. Dit creëert een prachtig 3D effect waarmee je trouwjurk extra bijzonder wordt. En als je er dan ook nog voor zorgt dat de bloemen op je jurk terugkomen in het bruidsboeket, is het plaatje helemaal compleet!

Sluier met bloemen

Vind je een trouwjurk met gekleurde bloemen mooi, maar wellicht iets te heftig voor jullie eigen bruiloft? Dan is een sluier met bloemen een goed alternatief. Er zijn namelijk ook sluiers te krijgen waar gekleurde bloemen op bevestigd worden. Dit zorgt voor een zelfde soort effect als bij een trouwjurk, maar het voordeel van een sluier is dat je hem ook af kunt doen. Hierdoor kun je tijdens de trouwdag steeds afwisselen en is je look iedere keer weer anders.

Andere bijzondere trouwjurken

Naast een trouwjurk met gekleurde bloemen zijn er nog meer prachtige bruidsjurken te vinden. Een andere leuke trend van dit moment is de trouwjurk met pofmouwen. En trouw je liever niet in het wit? Dan kun je natuurlijk ook voor een gekleurde trouwjurk kiezen. Helemaal tof is het om voor een zwarte trouwjurk te gaan. Niet heel gebruikelijk, maar dit kan wel waanzinnig mooi zijn. Een stoer alternatief voor de traditionele trouwjurk!