Ga je een vrijgezellenfeest plannen voor je beste vriendin of zus? Dan is het leuk om daar een thema aan te koppelen. Een bohemian vrijgezellenfeest is harstikke hip en heel geschikt voor een gezellige, zomerse dag. Wij hebben wat leuke tips voor je als je een dag in boho stijl wilt organiseren.

Het bohemian thema zie je steeds vaker voorbijkomen op bruiloften, maar ook voor het vrijgezellenfeest kan dit een leuk thema zijn. Bohemian is eigenlijk een levenswijze, maar je ziet het ook terug in bijvoorbeeld kleding en interieur. De boho stijl kenmerkt zich door de natuurlijke elementen en toffe patronen. Lekker back to nature, maar dan op een hippe manier!

Bohemian vrijgezellenfeest

Zijn jullie op zoek naar een gezellig en ontspannen vrijgezellenfeest waarop jullie alle tijd hebben om gezellig met elkaar te kletsen? Dan is een bohemian vrijgezellenfeest zeker een leuk idee! De bohemian sfeer is perfect voor als jullie het lekker rustig aan willen doen. Niet van de ene activiteit naar de andere rennen dus, maar bijvoorbeeld uitgebreid de tijd nemen voor een heerlijke picknick met prachtige bohemian decoratie.

Regel gezellige kleedjes en kussens om op de grond te kunnen zitten en decoreer met verse bloemen en natuurlijke materialen. Hiermee zorg je voor een rustige, maar gezellige uitstraling. Bij een bohemian vrijgezellenfeest gaat het vooral om de totale beleving en niet zozeer om de activiteiten die jullie doen. Zorg dus vooral voor lekkere hapjes en drankjes en een ontspannen plek om bij te kunnen kletsen en de bruiloft plannen door te nemen. Eventueel zouden jullie een professionele fotograaf kunnen inhuren om mooie foto’s te maken. Leuk als herinnering voor de bruid!

Vrijgezellenfeest festival

Een ander leuk idee is om het vrijgezellenfeest om te toveren tot een mini festival. Hier past het bohemian thema natuurlijk perfect bij! Ga gezellig samen kamperen of regel een mooie glamping locatie. ’s Avonds kunnen jullie knus rond een haardvuur zitten en samen muziek maken. Dit is ideaal als jullie graag een gezellige dag samen hebben, maar niet zo nodig allerlei typische vrijgezellenfeest activiteiten willen ondernemen. Een perfect vrijgezellenfeest voor een bruid die graag buiten in de natuur is!

Leuke vrijgezellenfeest activiteiten

Zijn jullie toch op zoek naar wat leuke activiteiten om tijdens het vrijgezellenfeest te plannen? Er is van alles mogelijk! Probeer hierbij vooral te kijken naar de wensen van de bruid en voor originele activiteiten te kiezen in plaats van de workshops die vaak geregeld worden. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan ook zeker even het blog 25 Ideeën voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen