Taylor Swift kruipt in een auto met Matty Healy na Nashville show


Taylor Swift heeft blijkbaar haar nieuwe ‘lover’ werkelijk gevonden. Het lijkt hartstikke serieus te worden tussen haar en ‘The 1975’  frontman Matty Healy. Wij praten je bij over de nieuwe gebeurtenissen rondom dit potentiële koppel.

Love is in the air.

Taylor Swift en Matty Healy

Afgelopen week brachten we de update dat Taylor Swift van F1 coureur Fernando Alonso was afgestapt. Hij moest plaatsmaken voor een nieuwe liefde, namelijk Matty Healy, die wij allemaal kennen van de hitband the 1975. Toen deden geruchten al gelijk de ronde dat dit de serieuse kant opging, en na dit weekend zijn wij alleen nog maar meer overtuigd.

Gespot na concert

De liefde hing in de lucht na het concert van Taylor Swift in Nashville. De twee tortelduiven werden gespot op de achterbank van een auto, nadat Matty al stond weg te zwijmelen bij Taylors muziek. De twee kropen dicht tegen elkaar aan, onderweg naar de condo van Taylor.

Het gaat snel

Taylor is blijkbaar niet lang vrijgezel gebleven. Nog geen maand geleden zette zij een punt achter haar zevenjarige relatie met Joe Alwyn. Volgens bronnen was het een healthy break-up, maar fans zijn het erover eens dat nog niet eens een maand later alweer serieus daten wel snel is gegaan. Swifties hebben nauwelijks tijd gekregen om bij te komen van de break-up, want eerst kwamen de roddels rondom Alonso naar boven, en nu is het liefdesverhaal met Matty Healy in een hoofdrol aan de beurt.

Er hangt liefde in de lucht

Blij zijn we zeker voor de twee. Het liefste is nog dat ze tien jaar terug ook met elkaar hebben gedate, maar het toen niet de juiste timing was. Zou het dan nu toch right person, right time zijn? Wij zijn in ieder geval benieuwd wat we nog meer van deze twee tortelduiven gaan zien.

Taylor Swift staat gewond op het podium tijdens haar Eras Tour

Reageer op artikel:

Taylor Swift lijkt het hartstikke gezellig te hebben met Matty Healy na haar Nashville show

https://www.nsmbl.nl/taylor-swift-matty-healy/