Wanneer jullie trouwfoto´s gaan maken, zoeken jullie natuurlijk naar een mooie locatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verlaten fabriek, een mooi bos of een heerlijk zandstrand? Wil je een echt bijzondere foto achtergrond voor jullie bruiloft? Ga dan op zoek naar een opvallende graffitimuur. Hier kun je stoere trouwfoto’s maken vol met kleur! 

Graffitikunstenaars kunnen prachtige dingen maken. Zeker muren die van onder tot boven volgespoten zijn, geven een gaaf effect. De knallende kleuren van deze street art vormen de perfecte achtergrond voor het maken van trouwfoto´s. Het contrast met jouw witte trouwjurk geeft namelijk een heel gaaf effect!

Foto achtergrond voor jullie bruiloft

Hebben jullie al een mooie foto achtergrond gevonden voor jullie bruiloft? Je kunt bijvoorbeeld denken aan een toffe graffitimuur of misschien zelfs een aantal muren of gebouwen bij elkaar die opgevrolijkt zijn door graffitikunstenaars. Is er zo’n plek in de buurt van jullie trouwlocatie? Dan is het een leuk idee om hier samen met jullie trouwfotograaf naartoe te gaan. De juiste achtergrond kan namelijk voor een heel tof effect zorgen! Door verschillende achtergronden uit te zoeken, kun je leuk variëren in de trouwfoto’s.

Backdrop voor de ceremonie

Een kleurrijke graffitimuur is niet alleen gaaf als achtergrond voor de trouwfoto´s, maar ook voor de ceremonie. Het is een bijzondere manier om elkaar het jawoord te geven. Kun je geen goede trouwlocatie vinden die toevallig ook over wat mooie street art beschikt? Dan zouden jullie zelf een achtergrond voor de ceremonie kunnen maken op een grote, staande houten plaat. Natuurlijk kunnen jullie hier ook een graffiti artiest voor inhuren die een prachtig, persoonlijk kunstwerk voor jullie maakt.

Trash the dress in combinatie met graffiti

Helemaal gaaf is het om de graffitimuur te combineren met een trash the dress fotoshoot. Op deze manier worden de foto´s zeker kleurrijk! Jullie kunnen bijvoorbeeld zelf aan de slag gaan met het maken van een mooie graffititekening, in trouwkleding uiteraard! Op de meeste plekken is het natuurlijk niet toegestaan om de muur van jullie eigen tekeningen te voorzien, maar het kan zijn dat er in jullie gemeente net een plek is waar dit wel mogelijk is. Anders kunnen jullie ook een plank of stevig stuk karton van een flink formaat neerzetten om samen te versieren met jullie eigen kunst. Leuk om later thuis een mooi plekje te geven als herinnering aan jullie bruiloft!