Kendall Jenner gespot in déze budget bikini


Kendall Jenner strikes again. Ondanks haar immense budget, dat ze vaak uitgeeft aan designerkleding, is ze nu wederom gespot in een betaalbaar setje. Een bikini, om precies te zijn. En nu het bikiniseizoen voor de deur staat, komt dat perfect uit.

Als het goed genoeg is voor Kenny, is het goed genoeg voor ons.

Kendall Jenner in bikini van Calzedonia

Dat Kendall Jenner gespot is in (opnieuw) betaalbare items, is niets geks. Eerder rockte ze al een prachtige longsleeve van Intimissimi en een zonnebril van Le Specs, die je al op de kop tikt voor €60. Nu is het weer raak, want Kendall draagt een prachtige limegroene bikini van Calzedonia. En als je bekend bent met Calzedonia, dan weet je ook dat deze bikini’s prima te betalen zijn.

Op 21 mei deelde Kendall Jenner een prachtige reeks bikinifoto’s, die ze schoot in Malibu. Meer zomers dan dit wordt het niet. De bikini die Kendall hier aan heeft kost bij elkaar €57,90. Dat zijn prijzen waar we blij van worden. Zéker als ze uit de hoek van de Kardashian-Jenner clan komen – waar een item eerder €5790 kost dan €57,90.

Removable Padding Triangle Bikini Top Shiny Satin – €34,95 en Tie Bikini Bottoms Shiny Satin – €22,95

bikini kendall Jenner Calzedonia
Calzedonia

Is groen niet helemaal jouw kleur? Deze speelse bikini is er ook in het bordeauxrood (verrassend mooi!), lichtblaur (een van de trendkleuren van deze zomer) en in het zwart. Je kunt de bikini ook op meerdere manieren dragen. Namelijk om je nek én om de schouders. De onderste bandjes hebben namelijk ringetjes, waardoor je de bovenste bandjes er ook gemakkelijk aan vastmaakt.

https://www.nsmbl.nl/kendall-jenner-betaalbare-bikini-calzedonia/