‘Ik heb seks met de vader van mijn beste vriendin’


In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Seks met de verkeerde persoon? Verslaafd aan je telefoon? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je het verhaal van Lieke* (21).

‘Ik heb al jaren seks met de vader van mijn beste vriendin’

Bijna iedereen op deze wereld is op zoek naar liefde. Deze liefde vinden sommige mensen alleen bij personen die je in eerste instantie niet zou verwachten, maar verboden liefdes komen vaker voor dan je denkt.

Hi Lieke, zou je iets meer kunnen vertellen over de situatie?

“Ik ben al jaren beste vriendinnen met Isa. Zij en ik hebben elkaar ontmoet in groep 7 van de basisschool, toen zij bij mij in de klas kwam. Vanaf het eerste moment konden we het heel goed vinden en dat is nooit meer weggegaan. Ook op de middelbare school en nu op de hogeschool zijn we nog steeds dikke vriendinnen. Toch is onze relatie de laatste jaren, zonder dat zij het weet, gecompliceerder geworden. Ik heb namelijk al drie jaar, zonder dat Isa dat weet, seks met haar vader.

Het begon allemaal drie jaar geleden. We spraken toen vaak na schooltijd af met elkaar en ik bleef dan regelmatig bij haar eten. Isa heeft een heel liefdevol gezin, integendeel tot die van mij. Ik woonde daardoor toen ook al op mijzelf, maar dit kon soms best wel eenzaam zijn. Gelukkig voelde ik mij altijd meer dan welkom bij haar thuis. Haar vader bracht mij zelfs altijd na het eten naar huis, zodat ik niet meer alleen over straat hoefde. Dit vond ik echt niet altijd nodig, maar Isa en haar moeder stonden erop. Het was altijd ontzettend gezellig en ik en de vader van Isa konden over alles praten. Dit praten veranderde na een paar keer al snel in geflirt en voordat ik het wist veranderde die ene avond de situatie voor altijd. Na al dat geflirt vroeg de vader van Isa, toen hij mij thuis had afgezet, namelijk of hij mee naar binnen mocht en ik zei ja.”

Bij deze winkel in Parijs kan je zelf je eigen ‘Chanel tas’ ontwerpen

Verboden seks

“Isa staat er nu nog steeds altijd op dat haar vader mij veilig thuis afzet, maar wat ze niet weet is dat we bijna elke keer als hij dat doet seks hebben. Ik weet zelf ook wel dat dit absurd klinkt, maar ik kan er gewoon niet mee stoppen. Ik kan geen genoeg van hem krijgen en hij ook niet van mij. Bij hem voel ik mij zo veilig en het is de beste seks die ik ooit heb gehad. En we doen het overal. Niet alleen meer in mijn appartement, maar ook in de auto en soms zelfs buiten.

Isa vermoedt overigens niks. Zij denkt dat ik een vriend heb, die ik eerst ook echt had. Hij zit op dit moment in het buitenland en het is allang uit, maar dat weet zij niet. Voor zover zij weet hebben we een lange-afstandsrelatie en zijn we heel erg gelukkig.”

Ben je niet toch bang dat je vriendin erachter komt?

“Nee, eigenlijk niet. We hebben het verhaal zo goed ingedekt dat ik het niet voor mij zie dat ze iets weet. Mijn huis is best een stukje rijden, dus het duurt sowieso wel even voordat hij terug is. Als hij dan toch vragen krijgt kan hij het altijd nog zeggen dat hij in de file stond of dat hij naar de supermarkt is geweest.

Naast deze nachtelijke avontuurtjes zien we elkaar niet en bij Isa thuis praten we niet meer dan normaal tegen elkaar. Dat zou te riskant zijn, maar het risico van onze “relatie” windt me ook wel weer op. Het verboden gedeelte van onze relatie is namelijk wel precies wat het zo spannend maakt.”

Fans zijn er heilig van overtuigd dat Hailey Bieber het Instagram-account van Justin beheert

*De namen Lieke en Isa zijn gefingeerd. De echte namen zijn bekend bij de redactie.

https://www.nsmbl.nl/lieke-21-seks-vader-vriendin/