Fans zijn in shock door de jeugdige uitstraling van Brad Pitt


De kans is groot dat Brad Pitt vroeger al de crush van je moeder was en dat jij hem ook wel ziet zitten. Deze knappe man ages like fine wine; daar zijn we het allemaal over eens. Toch zijn fans nu in shock door de jeugdige uitstraling van Brad Pitt tijdens een fotoshoot in Frankrijk. Het lijkt er namelijk haast op dat de acteur niet ouder, maar steeds jonger wordt.

Is that even possible?!?

Brad Pitt

Het is niet alleen ons in al die jaren opgevallen dat Brad Pitt zo’n knappe man is. Deze 59-jarige acteur heeft namelijk met nogal veel bekende (en vast nog meer onbekende) vrouwen gedatet. Zo heeft hij een relatie gehad met Gwyneth Paltrow, waarmee hij zich in 1996 verloofde. Deze relatie werd helaas verbroken, waarna hij trouwde met Jennifer Aniston, maar in 2005 onthulde het koppel aan de wereld dat ze gingen scheiden. Niet veel later begon hij te daten met niemand minder dan Angelina Jolie, maar we weten allemaal hoe die relatie is afgelopen…

Vorig jaar werd de acteur gekoppeld aan model Emily Ratajkowski, maar ook zij bleek niet the one. Brad Pitt is op dit moment namelijk aan het daten met Ines de Ramon, waarmee hij samen is sinds november 2022.

Huh? Je moet blijkbaar water drinken op déze manier om rimpels te voorkomen

Jeugdige uitstraling

Naast al de vrouwen waarmee Brad Pitt gedatet heeft staat hij natuurlijk ook bekend om zijn acteerwerk. Zo was hij te zien in grote namen als Fight Club, Mr. and Mrs. Smith en Bullet Train. Naast al deze films maakt Brad Pitt ook tijd vrij voor het schieten van nieuwe campagnes. Zo was hij vorige week aan het werk in een prachtige wijngaard aan de Franse Rivièra, voor een Italiaans bedrijf in keukenapparatuur dat De’Longhi heet.

Op foto’s die TMZ deelt is te zien dat Brad Pitt er jonger dan ooit uitziet. Door de nieuwe look van Brad lijkt hij wel rechtstreeks uit de 00’s te komen en daar zijn veel fans door in shock. Zo schrijven fans online: “Gets a haircut and look 15 yrs younger”, “Is this the year 2004 what”, “It’s giving oceans 11” en “WOW HE LOOKS WAY YOUNGER, did he really get a facelift??”

Nu al weten wie er bovenaan jouw Spotify Wrapped staat? Deze app maakt een bonnetje van jouw tophits

Wat vind jij van de nieuwe look van Brad Pitt?

Reageer op artikel:

Fans zijn in shock door de jeugdige uitstraling van Brad Pitt tijdens een fotoshoot in Frankrijk

https://www.nsmbl.nl/fans-shock-jeugdige-uitstraling-brad-pitt/