Dit zijn de beste spots voor Japanese Head Spa in Amsterdam


In de drukte van het dagelijks leven vergeten we soms hoe belangrijk het is om onszelf ook even te verwennen. Of het nu gaat om een paar nieuwe schoenen, het klaarmaken van een verrukkelijk gerecht of een moment van pure ontspanning. Wellness is een van de beste manieren om jezelf die broodnodige pauze te gunnen. Een perfecte optie hiervoor is een Japanese Head Spa behandeling, en wij zochten uit waar je de beste kan krijgen in Amsterdam.

De wellness- en beautytrend van dit moment

Japanese Head Spa: wat is het precies?

Japanese Head Spa is een behandeling waarbij Japanse massagetechnieken gecombineerd worden met goede haarverzorging. Door deze specifieke combinatie vermindert het niet alleen stress en spanning, maar zorgt het ook voor glanzend en gezond haar. Het perfecte wellness cadeau om jezelf mee te verwennen als je het aan ons vraagt!

De beste spots in Amsterdam

1. Clinic Pure (Amsterdam en Amersfoort)

Deze prachtige salon aan het Vondelpark in Amsterdam – die overigens ook te vinden is in Amersfoort – werd 6 jaar geleden gestart door moeder & dochter. ​De belangrijkste waarden van Clinic Pure? “We are here to make you feel good.”

Website Clinic Pure

2. Japanese Head Spa Nederland (Amsterdam en Utrecht)

Zoals de naam het al zegt, richt deze salon zich enkel en alleen op de kracht van Japanese Head Spa. Ze bieden verschillende soorten Japanese Head Spa behandelingen aan, maar wel allemaal volgens de principes van de Japanse cultuur en traditie, met de nadruk op balans en harmonie tussen lichaam en geest.

Website Japanese Head Spa

3. Rein Cityspa (Amsterdam)

Aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam is deze fijne salon te vinden. Rein Cityspa geeft allerlei schoonheidsbehandelingen en maakt altijd gebruik van irritatievrije, natuurlijke en biologische producten. En naast Japanese Hair Spa behandelingen voor volwassenen, hebben ze het ook voor kinderen! Leuk moeder-dochter uitje?

Website Rein Cityspa

4. Tanoshi Hairspa (Amsterdam en Rotterdam)

Tanoshi Hairspa is een Japanse haar-spa, gevestigd in Amsterdam én Rotterdam. Ze bieden verschillende pakketten aan tussen de 75,- en 190,- euro. Tanoshi Hairspa focust zich met hun salon specifiek op de traditionele Japanse esthetiek van wabi-sabie: een Japanse filosofie die zich richt op de schoonheid van imperfectie en de vergankelijkheid van het leven.

Website Tanoshi Hairspa

Met deze truc bestel jij Rhode Skin van Hailey Bieber in Nederland

https://www.nsmbl.nl/beste-spots-japanese-head-spa-amsterdam/